Γκρίκσπουρ: “Ο Αλκαράθ έχει όλο το πακέτο”

Μετά τον Θανάση Κοκκινάκη που αποκλείστηκε στα δύο σετ στην πρεμιέρα του Indian Wells κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ, ήρθε η σειρά του Τάλον Γκρίκσπουρ να πλέξει το εγκώμιο του 19χρονου Ισπανού.

Ο 26χρονος Ολλανδός, Νο36 στον κόσμο, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει ξανά τον Κάρλος Αλκαράθ, μετά την περσινή τους μάχη στο 2ο γύρο του Wimbledon.

Ο Γκρικσπουρ ελπίζει να τα πάει καλύτερα από εκείνο το παιχνίδι στο χορτάρι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες

απέναντι σε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο.

“Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Απολαμβάνω αυτά τα ματς, σε μεγάλα γήπεδα κόντρα σε κορυφαίους. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια σε κάνουν καλύτερο. Ο Κάρλος έχει όλο το πακέτο. Δεν ξέρω αν δεν έχει κάτι. Τα έχει όλα. Οι σωματικές του ικανότητες είναι φοβερές ενώ είναι πολύ δυνατός και στο πνευματικό κομμάτι, ειδικά για την ηλικία του. Δεν μπορώ να σκεφτώ μια αδυναμία στο παιχνίδι του. Το έχει δείξει τα δύο τελευταία χρόνια γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

“Είναι πολύ ταλαντούχος. Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να τον συγκρίνουμε με άλλους με γιατί αυτός είναι σε άλλο επίπεδο. Απίστευτος παίκτης” είπε ο Γκρικσπουρ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ισπανό τη Δευτέρα (04:30GR, ξημερώματα Τρίτης).

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Γκρίκσπουρ: “Ο Αλκαράθ έχει όλο το πακέτο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα