Indian Wells: Αλκαράθ, Βαβρίνκα και Μάρει σε δράση

Το δεύτερο πιάτο των αναμετρήσεων του 3ου γύρου, διεξάγεται σήμερα στο Indian Wells Tennis Garden της Καλιφόρνια με σπουδαία ονόματα να παρελαύνουν στα δύο μεγάλα couts των εντυπωσιακών εγκαταστάσεων, τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό.

Ο Κάρλος Αλκαράθ δίνει το δεύτερο αγώνα του στο Masters 1000 τουρνουά και μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα και τη straight sets νίκη επί του Θανάση Κοκκινάκη, αντιμετωπίζει πάλι στο βραδινό πρόγραμμα του Stadium 1, τον Τάλον Γκρικσπουρ (04:30GR Cosmote

TV, ξημερώματα Τρίτης), στη δεύτερη συνάντησή τους στο tour, μετά τη νίκη με 3-0 του Ισπανού στο 2ο γύρο του Wimbledon 2022.

Ο 19χρονος Ισπανός σε ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου στο Indian Wells, θα επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, έστω και προσωρινά καθώς καλείται να υπερασπιστεί 1000 βαθμούς στο Μαϊάμι την επόμενη εβδομάδα.

Λίγο νωρίτερα, ο υπερασπιστής του τίτλου, Τέιλορ Φριτς θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπαέζ ενώ σημαντικά ανδρικά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Stadium 2 όπου το πρόγραμμα θα ανοίξει (20:00GR) η αναμέτρηση του Χούμπερτ Χουρκάτς με τον Τόμι Πολ ενώ θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο ματς μεταξύ του Στάνισλας Βαβρίνκα και του Χόλγκερ Ρούνε.

Στο βραδινό πρόγραμμα (03:00GR) θα διεξαχθεί ο Βρετανικός εμφύλιος όπου ο Άντι Μάρει θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Ντρέιπερ.

Αλιασίμ και Σίνερ αντιμετωπίζουν στο Stadium 3 τους Τσερούντολο και Μαναρινό αντίστοιχα.

Σπουδαία παιχνίδια αναμένεται στο ταμπλό των γυναικών, με σημαντικότερο τη μάχη της Ίγκα Σφιόντεκ με την Μπιάνκα Αντρέσκου στο κεντρικό court (03:00GR) ενώ νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Φερνάντεζ-Γκαρσία και Μπαντόσα-Ριμπάκινα.

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Indian Wells: Αλκαράθ, Βαβρίνκα και Μάρει σε δράση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα