Ρουσέντσκι: “Νόλε και Ράφα θα ξεπεράσουν τον Ρότζερ σε Grand Slam”

Ο Φέντερερ έχει να αγωνιστεί από το Αυστραλιανό Όπεν, τον Ιανουάριο, όπου ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον νικητή εντέλει της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς. Μετά την ιστορική του εμφάνιση στο Κέιπ Τάουν, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του Ραφαέλ Ναδάλ, ο Ελβετός θρύλος υποβλήθηκε σε διπλή επέμβαση στο δεξί του γόνατο.

Ο πρώην Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης αποφάσισε να μην “βάλει τέλος” στην καριέρα του, λόγω των σοβαρών τραυματισμών που υπέστη, αλλά και των δυσκολιών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.

Ο 39χρονος τενίστας θα προσπαθήσει να κερδίσει Grand Slam και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι οποίοι έχουν αναβληθεί για δώδεκα μήνες λόγω της παγκόσμιας πανδημίας Covid-19.

Σε μια μακρά συνέντευξη τις τελευταίες ημέρες, ο πρώην Νο4 του κόσμου Γκρέγκ Ρουσέντσκι εξήγησε πως η επιστροφή  του Ρότζερ στα γήπεδα μπορεί να αποδειχθεί πιο περίπλοκη από ότι αναμένεται.

Ο Ρουσέντσκι για τον Ρότζερ Φέντερερ 

Ο Γκρέγκ επεσήμανε ότι είναι πιο δύσκολο να αναρρώσεις μετά από τόσο σοβαρούς τραυματισμούς, όταν βρίσκεσαι κοντά στα 40.

“Όταν κέρδιζε τουρνουά το 2017, τα γήπεδα και οι μπάλες ήταν ιδιαίτερα γρήγορες. Δημιούργησε ένα στυλ παιχνιδιού, που ο κόσμος δεν περίμενε. Δυστυχώς ο χρόνος έχει περάσει”. Δεν είναι όπως ένα καλό μπουκάλι κρασί, που όσο περνούν τα χρόνια η αξία του ανεβαίνει”.

“Ο Ρότζερ μπορεί ακόμα να παίξει εξαιρετικό τένις, αλλά το να κερδίσει Grand Slam, είναι μια άλλη ιστορία. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν προτεραιότητα για το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης, καθώς είναι το μόνο τρόπαιο, που δεν διαθέτει στην συλλογή του”.

“Τόσο ο Ναδάλ όσο και ο Τζόκοβιτς θα ξεπεράσουν τον Ρότζερ Φέντερερ σε Slams αν παραμείνουν υγιείς”, ανέφερε κλείνοντας ο Βρετανός.

Γιάννης Μαύρος

The post Ρουσέντσκι: “Νόλε και Ράφα θα ξεπεράσουν τον Ρότζερ σε Grand Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα