Ραμπάτ: 1ος τίτλος καριέρας για την Τρεβιζάν (vids)

Στα 28 της χρόνια, η Μαρτίνα Τρεβιζάν κατέκτησε τον παρθενικό WTA τίτλο της καριέρας της, επικρατώντας της 21χρονης Αμερικανίδας, Κλερ Λιού, στον τελικό του Morocco Open.

Η Ιταλίδα, στον 1ο τελικό της καριέρας της, έχασε μόλις τρία games από την φορμαρισμένη Λιού και με 6-2, 6-1 μετά από μια ώρα και 32 λεπτά αγώνα, στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Ραμπάτ.

A Marti Party in Rabat

@MartinaTrevisa3 clinches her FIRST career WTA title with a 6-2, 6-1 victory over Liu!#WTARabat pic.twitter.com/6ay4AIOtta

wta (@WTA) May 21, 2022

Η τρομερή εβδομάδα της Τρεβιζάν έφτασε στο τέλος της με ιδανικό τρόπο, καθώς η Ιταλίδα έχασε μόνο ένα set στην πορεία της, από τη Νο1 του ταμπλό, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, στον 2ο γύρο.

Με 41/70 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς της ολοκλήρωσε τον τελικό η Τρεβιζάν, που εκμεταλλεύτηκε 6/11 ευκαιρίες για break και σταμάτησε το αήττητο σερί εννέα αγώνων της Λιού στο Tour.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Αμερικανίδα κατέκτησε τον τίτλο στο Τσάλεντζερ του Παρισιού. Την ερχόμενη Δευτέρα, η Λιού θα κερδίσει 17 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα ανέβει στο Νο75.

Η Τρεβιζάν από την πλευρά της, θα αναρριχηθεί στο Νο59, αφήνοντας πίσω της 26 θέσεις.

MOROCCO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Ραμπάτ: 1ος τίτλος καριέρας για την Τρεβιζάν (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα