Μεντβέντεφ: “Έτοιμος να ονειρευτώ ξανά” (vid)

Ο Νο2 τενίστας στον κόσμο, Ντανίλ Μεντβέντεφ, πηγαίνει στο φετινό Roland Garros χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία, καθώς πριν από έξι εβδομάδες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κοίλης.

Ο Ρώσος, εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος στη συνέντευξη Τύπου πριν από την πρεμιέρα του στο τουρνουά, ενώ φάνηκε έτοιμος να κυνηγήσει μεγάλα πράγματα στο Tour ξανά:

“Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο τουρ, υγιής, νιώθω υπέροχα σωματικά, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να παίξω καλό τένις,

να προσπαθήσω να κερδίσω μερικούς αγώνες. Θέλω να ονειρεύομαι ξανά.

Πήρα αυτόν τον χρόνο για να ανανεώσω πραγματικά τις μπαταρίες μου, γιατί το χρειαζόμουν. Ένιωσα ότι πέρυσι, συμπεριλαμβανομένου του Davis Cup και της άμεσης μετάβασης στην Αυστραλία, που είναι πάντα ένα δύσκολο ταξίδι και σκληρό τουρνουά όσον αφορά τη διαφορά ρολογιού, την απουσία από το σπίτι και τα πάντα – ένιωσα ότι χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα ίσως για το σώμα μου και για το μυαλό μου. Έπαιζα με αυτό για λίγο (την κοίλη). Ήθελα να βρω την καλύτερη στιγμή για να κάνω το χειρουργείο. 

Λοιπόν, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, γιατί άκουσα ότι μπορεί να χρειαστούν κατά μέσο όρο έξι εβδομάδες για να επιστρέψω για να παίξω τένις, αλλά ίσως και περισσότερες. Για μένα, ήταν τέσσερις εβδομάδες κενό και μετά πήρα τη ρακέτα και άρχισα να παίζω τένις. Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά πόνο. Σωματικά, νιώθω καλά, έτοιμος να παίξω πέντε σετ.

Είναι πάντα καλό να μην έχεις αυτά τα μεγαλύτερα ονόματα στην κλήρωσή σου. Και όταν λέω ‘μεγαλύτερα ονόματα’, φυσικά όλοι γνωρίζουν τι κάνει ο Νόβακ και ο Ράφα στο Roland Garros, είναι τρελό το πώς παίζουν εδώ. Ο Αλκαράθ επίσης έπαιζε καταπληκτικά τον τελευταίο καιρό.

Είναι καλό από τη μία πλευρά να τους έχουμε στο άλλο μισό του ταμπλό. Για εμένα είναι ακόμη καλύτερο σε σχέση με άλλα τουρνουά αλλά θα πρέπει να επικεντρωθώ στον εαυτό μου”, τόνισε.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Φακούντο Μπανίς (Νο98) τη Δευτέρα 23/5 για τον 1ο γύρο του Roland Garros.

Keep the dream alive, Daniil #RolandGarros | @DaniilMedwed pic.twitter.com/a1dUUaEuw3

Roland-Garros (@rolandgarros) May 20, 2022

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μεντβέντεφ: “Έτοιμος να ονειρευτώ ξανά” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα