11 συλλεκτικές ρακέτες Undecima για καλό σκοπό

Γιορτάζοντας τον 11ο θρίαμβο του Ράφαελ Ναδάλ στο Γαλλικό Όπεν, η Babolat έβγαλε 11 limited edition ρακέτες που θα διατεθούν προς πώληση για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Ισπανού Θρύλου

The Man, The Racket, The Legend Continues…

Ο Θρύλος του Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει να γιγαντώνεται καθώς ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα έγραψε ένα ακόμη χρυσό κεφάλαιο στη βίβλο του παγκοσμίου τένις.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, πανηγύρισε τον 17ο Grand Slam τίτλο της υπερλαμπρης

καριέρας του και 11ο συνολικά στο φημισμένο Γαλλικό Όπεν (2005-2008, 2010-2014, 2017-18), καταρρίπτοντας το δικό του προσωπικό ρεκόρ σε κατακτήσεις Major τίτλων.

Για να γιορτάσει αυτό το μοναδικό επίτευγμα, το Undecima, η Γαλλική εταιρία Babolat που σπονσοράρει τον Ναδάλ από τα πρώτα του βήματα στο άθλημα, έβγαλε 11 συλλεκτικά πακέτα που θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στο Rafael Nadal Foundation το οποίο παράγει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Το κάθε πακέτο κοστίζει 11,000€ και διατίθεται αποκλειστικά από το επίσημο e-shop του Γαλλικού Όπεν (https://store.rolandgarros.com/us/2018babolat-roland-garros-undecima-pack-clay-p.html). Θα είναι διαθέσιμα για μόλις 11 ημέρες!

“Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για το τένις, τον Ναδάλ, το Roland Garros και για τη Babolat. Η Babolat είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τον Ναδάλ από την 1η ημέρα. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την επιδίωξη για αριστεία. Θέλαμε να γιορτάσουμε αυτόν τον θρίαμβο, δημιουργώντας κάτι πραγματικά μοναδικό και να βοηθήσουμε το ίδρυμα του Ράφα, μετά τα όσα έχει προσφέρει ο ίδιος στους φιλάθλους του τένις και σε εμάς” είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβολος της Babolat, Ερίκ Μπαμπολά αφού παρέδωσε την πρώτη συλλεκτική ρακέτα στον Ναδάλ, μόλις λίγες στιγμές μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Παρίσι.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει

Μια συλλεκτική Pure Aero Undecima, αριθμημένες από το 1 μέχρι το 11 και υπογεγγραμμένη από τον ίδιο τον Ναδάλ (με πιστοποιητικό αυθεντικότητας)Έναν σάκο 12x Undecima11 κουλούρες χορδές, το RPM Blast που αποτελεί προσωπική επιλογή του Ναδάλ1 εβδομάδα στη Rafael Nadal Tennis Academy στη Μαγιόρκα (καθημερινές προπονήσεις)

Το κόστος είναι στα 11,000€!

Ποιος θα προλάβει;

The post 11 συλλεκτικές ρακέτες Undecima για καλό σκοπό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα