Πρόσω ολοταχώς για τίτλο ο Ντε Μινόρ! – VIDEO

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ ισοπέδωσε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και προκρίθηκε πολύ ευκολότερα του αναμενομένου στον τελικό της Ζουχάι όπου τον περιμένει ο Αντριάν Μαναρινό!

Φανταστικός Ντε Μινόρ…

Εκπληκτικό τένις παίζει αυτή την εβδομάδα ο 20χρονος Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ που έχει ανακηρυχθεί σε διάδοχο του Λέιτον Χιούιτ με τις ομοιότητες στο στιλ παιχνιδιού που έχει με τον παλαίμαχο κορυφαίο τενίστα.

Ο εκπληκτικός αυτήν την εβδομάδα Ντε Μινόρ, φύλαγε την καλύτερη του εμφάνιση

για τον ημιτελικό γύρο κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση έναν παίκτη της ποιότητας του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με το επιβλητικό 6-2, 6-2.

Έτσι, φτάνει στον πέμπτο του τελικό ATP διεκδικώντας το τρίτο του τρόπαιο, τα δύο εκ των οποίων έχουν έρθει φέτος σε σκληρή επιφάνεια (Σίδνεϊ, Ατλάντα).

Ο τρόπος με τον οποίο κυριάρχησε επί ενός δεινού baseliner όπως είναι ο Ισπανός ήταν πραγματικά εκθαμβωτικός με τον Αυστραλό να πληγώνει τέσσερις φορές το σερβίς του Αγούτ σώζοντας τα δύο μοναδικά break points που έκανε ο αντίπαλός του.

Ο Ντε Μινόρ είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί του τελικού αν και δεν πρέπει να υποτιμάται ο Αντριάν Μαναρινό που με το ανορθόδοξο flat παιχνίδι του, είναι ένας άβολος αντίπαλος για όλους τους τενίστες στο τουρ.

Ο Γάλλος έχει κάνει αναπάντεχα καλή πορεία στην Κίνα αποκλείοντας και τον Άλμπερτ Ράμος με 6-0, 4-6, 6-1 και έχει την ευκαιρία για τον δεύτερο φετινό του τίτλο έχοντας σπάσει την κατάρα έξι σερί χαμένων τελικών φέτος στο Χερτόγκενμπος όπου και κατέκτησε το παρθενικό του τρόπαιο.

ZHUHAI CHAMPIONSHIPS | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Πρόσω ολοταχώς για τίτλο ο Ντε Μινόρ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα