Προς το 7ο… – VIDEO

“Χλιαρά” ξεκίνησε την εκστρατεία προς τον 7ο τίτλο του στο Μαϊάμι ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Την 6η του νίκη σε ισάριθμα μεταξύ τους παιχνίδια, πέτυχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Μπέρναρντ Τόμικ.

Ο Σέρβος πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο Miami Open και προερχόμενος από την ήττα μόλις στον 3ο γύρο του Indian Wells απ’τον Κολσράιμπερ, έδειξε κάποια σημάδια ανάκαμψης και ανάκτησης της αυτοπεποίθησής του, επικρατώντας με 7-6(2), 6-2 του Αυστραλού.

To No1 της παγκόσμιας κατάταξης δεν μπήκε πολύ καλά στο ματς,

στο πρώτο του παιχνίδι στη νέα έδρα του Μαϊάμι, το Hard Rock Stadium και χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα με break του Τόμικ για να καταφέρει να πάρει το πρώτο σετ στο tie break.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν σαφώς πιο εύκολα για τον Σέρβο ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 winers και τρία breaks στο σερβίς του αντιπάλου του.

“Ο Τόμικ δεν σου δίνει καθόλου ρυθμό. Κάθε μπάλα είναι διαφορετική. Μπορεί να παίξει το ίδιο καλά μέσα από το court και πολύ πίσω απ’τη βασική γραμμή, επιβραδύνοντας το ρυθμό. Έχει μια εντελώς απροσδιόριστη μπάλα. Είναι από αυτούς που δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνει. Στο 2ο σετ σετ έπαιξα καλύτερα. Συνολικά ήταν ένα καλό ματς” είπε ο Τζόκοβιτς.

Στον 3ο γύρο του Μαϊάμι, ο Νόλε θα αντιμετωπίσει τον αριστερόχειρα Φεντερίκο Ντελμπόνις ο οποίος νωρίτερα κέρδισε 7-5, 3-6, 7-6(2) τον Τζον Μίλμαν.

“Είχα χρόνο να δουλέψω, μετά τον αποκλεισμό μου στο Indian Wells. Δούλεψα πάνω σε ότι χρειαζόταν να βελτιώσω. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να κτίσω το μομέντουμ και να συνεχίσω το ίδιο δυνατά” πρόσθεσε ο Σέρβος άσος.

Ο Τζόκοβιτς έχει το ρεκόρ κατακτήσεων στο Μαϊάμι με έξι τρόπαια, το οποίο μοιράζεται με τον Άντρε Άγκασι.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Προς το 7ο… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα