Επίσημο: Παίζει στο Μόντε Κάρλο ο Ναδάλ

Οι διοργανωτές του Monte Carlo Masters ανακοίνωσαν την Πέμπτη τα μεγάλα ονόματα που θα αγωνιστούν στη φετινή διοργάνωση, μεταξύ αυτών και το όνομα του Ράφαελ Ναδάλ…

Δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο η συμμετοχή του κορυφαίου Ισπανού τενίστα, στο πρώτο χωμάτινο Masters για φέτος, που θα λάβει χώρα στο Μόντε Κάρλο από τις 14 μέχρι τις 21 Απριλίου.

Ο Ράφα ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο εδώ και αρκετούς μήνες, δεν αγωνίζεται αυτήν την εβδομάδα στο Miami

Open, όμως όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Masters θεσμού στο Μόντε Κάρλο, θα παίξει κανονικά στο χλιδάτο τουρνουά του Πριγκιπάτου.

Κάτοχος 11 τίτλων στην διοργάνωση, ο Ναδάλ θα είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντομινίκ Τιμ, να έχουν αρκετές πιθανότητες για να σπάσουν την κυριαρχία του “Matador”.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Φάμπιο Φονίνι, θα είναι επίσης τρία ονόματα που θα απασχολήσουν στο φετινό τουρνουά, ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα αγωνιστεί στο Μόντε Κάρλο ούτε φέτος!

Ο δικός μας, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα παίξει κανονικά στο Masters του Μονακό και αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους τενίστες του ταμπλό.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επίσημο: Παίζει στο Μόντε Κάρλο ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα