Μαϊάμι…τέλος για Νισικόρι! – VIDEO

Σε σκέτη απογοήτευση εξελίχθηκε το φετινό Miami Masters για τον Κέι Νισικόρι που ηττήθηκε στην πρεμιέρα του από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς…

Το φετινό Double Sunshine καλύτερα να το ξεχάσει ο Κέι Νισικόρι…

Ο Ιάπωνας τενίστας, μετά την ήττα του από τον Χούμπερτ Χουρκάτζ στον τρίτο γύρο του Indian Wells, πήγε ένα βήμα…πίσω και ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του Μαϊάμι από τον Νο44 τενίστα στον κόσμο, Ντούσαν Λάγιοβιτς, με 2-6, 6-2, 6-3 για να ολοκληρώσει έναν απογοητευτικό

Μάρτιο βάσει αποτελεσμάτων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και στις δύο τελευταίες ήττες του πήρε με μεγάλη άνεση το πρώτο σετ αλλά μετά η απόδοσή του έπεσε πολύ απότομα μη θυμίζοντας σε καμία περίπτωση τενίστα επιπέδου Τοπ10.

Κάπως έτσι εξελίχθηκε η ιστορία του αγώνα με τον ανεβασμένο Ντούσαν Λάγιοβιτς που προερχόταν από μια καλή νίκη πρώτου γύρου κόντρα στον Πάμπλο Κουέβας.

Ο Ιάπωνας έδειχνε να είναι ο κυρίαρχος του ματς στο πρώτο σετ, ωστόσο, μας έχει συνηθίσει στις απότομες μεταπτώσεις και αυτές δεν άργησαν να έρθουν.

Με σωρεία λαθών έδωσε δικαιώματα στον Λάγιοβιτς που, εν τω μεταξύ, μπήκε πολύ καλύτερα στον ρυθμό του ματς παίρνοντας με άνεση το δεύτερο σετ.

Το τρίτο και καθοριστικό σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον πιο έμπειρο Νισικόρι να παίζει χειρότερα τους κρίσιμους πόντους.

Ενώ είχε ευκαιρίες για break και break back μετά το 4-3, δεν τις εκμεταλλεύτηκε και, συνεπακόλουθα, έχασε ακόμα ένα ματς που τον στέλνει πλέον σε κύκλο εσωστρέφειας ενόψει της χωμάτινης περιόδου στην οποία οφείλει να παρουσιαστεί σαφώς πιο βελτιωμένος.

Δίχως να αγωνιστεί δευτερόλεπτο, ο ημι-φιναλίστ του Indian Wells, Μίλος Ράονιτς, εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση Μαξιμίλιαν Μάρτερερ για να προκριθεί ξεκούραστα στον τρίτο γύρο κάτι που μάλλον είχε ανάγκη μετά από ένα κουραστικό Indian Wells.

Παρασκευή, 22/3: 2ος γύρος Miami Masters
Lajovic (Serbia) beat Nishikori (Japan) 2-6 6-2 6-3
Raonic (Canada) beat Marterer (Germany) by walkover
Edmund (Great Britain) beat Ivashka (Belarus) 6-3 6-2
Chardy (France) beat Simon (France) 6-4 6-2
Basilashvili (Georgia) beat M. Zverev (Germany) 6-3 6-2

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Μαϊάμι…τέλος για Νισικόρι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα