Επιστροφή στις νίκες για Κύργιο! – VIDEO

Ο Νικ Κύργιος άφησε πίσω του την άσχημη εβδομάδα που είχε στο Indian Wells και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Μαϊάμι.

Η εβδομάδα μετά το τουρνουά του Ακαπούλκο δεν κύλησε καλά για τον Νικ Κύργιο που ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Indian Wells από τον Φίλιπ Κολσράιμπερ, ωστόσο, δεν άφησε να συμβεί το ίδιο στο Μαϊάμι.

Ο 23χρονος Αυστραλός ήταν, σε γενικές γραμμές, καλός κόντρα στον νεαρό Καζάκο, Αλεξάντερ Μπουμπλίκ και τον κέρδισε με 7-5, 6-3 προχωρώντας τον τρίτο γύρο του Miami Masters όπου τον περιμένει

ο Ντούσαν Λάγιοβιτς που κέρδισε νωρίτερα τον Κέι Νισικόρι!

Η νίκη δεν ήρθε χωρίς εμπόδια για τον Νικ που χρειάστηκε να σώσει επτά(!) break point σε δύο games στο τέλος του πρώτου σετ κόντρα στον Μπουμπλίκ που, μοιραία, τιμωρήθηκε για τη δυστοκία του χάνοντας το σετ και κατ’επέκταση τον αγώνα.

Σε ένα παράξενο ματς που συνοψίζει την αστάθεια του Μπόρνα Τσόριτς τους τελευταίους μήνες, ο νεαρός Κροάτης ήταν εξαιρετικός σε μερικά κομμάτια του αγώνα του κόντρα στον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένια, σε άλλα όμως δεν βλεπόταν αλλά τελικά κέρδισε τον Ισπανό με 7-6(7), 0-6, 6-2 και έχει μια καλή ευκαιρία να φτάσει στον τέταρτο γύρο αντιμετωπίζοντας τον Ζερεμί Σαρντί.

Με νίκη επί του Ιταλού Σονέγκο σε δύο tie breaks ξεκίνησε και την πολύ δύσκολη προσπάθεια υπεράσπισης του περσινού του τίτλου ο Τζον Ίσνερ.

Σε μια είδηση της τελευταίας στιγμής, ο Γκαέλ Μονφίς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά λίγο πριν την αναμέτρησή του με τον Ρόμπιν Χάασε με τη θέση του να παίρνει ο lucky loser Λόιντ Τζορτζ Χάρις.

Παρασκευή, 22/3: 2ος γύρος Miami Masters
Lajovic (Serbia) beat Nishikori (Japan) 2-6 6-2 6-3
Raonic (Canada) beat Marterer (Germany) by walkover
Edmund (Great Britain) beat Ivashka (Belarus) 6-3 6-2
Chardy (France) beat Simon (France) 6-4 6-2
Basilashvili (Georgia) beat M. Zverev (Germany) 6-3 6-2
Kyrgios (Australia) beat Bublik (Kazakhstan) 7-5 6-3
Coric (Croatia) beat Carballes Baena (Spain) 7-6(7) 0-6 6-2
Delbonis (Argentina) beat Millman (Australia) 7-5 3-6 7-6(2)
Isner (USA) beat Sonego (Italy) 7-6(2) 7-6(7)

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιστροφή στις νίκες για Κύργιο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα