Πρώην σύζυγος Κολτσόφ: “Πιθανότατα ήταν μεθυσμένος -Έχω καλές σχέσεις με την Αρίνα”

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Νο2 του κόσμου, τα σενάρια για την αιτία θανάτου συνεχίζουν να…αυξάνονται. Η αστυνομία του Μαϊάμι, αφού αρχικά απέκλεισε την δολοφονία, στη συνέχεια κατέληξε στην αυτοκτονία αναφέροντας ότι ο 42χρονος Λευκορώσος έπεσε από τον 23ο όροφο του ξενοδοχείου που έμενε στο Μαϊάμι.

Ωστόσο, το σενάριο την αυτοκτονίας δείχνει να αμφισβητεί η πρώην σύζυγος του Κολτσόφ, Γιούλια Μιχαΐλοβα, η οποία ζει με τα τρία παιδιά της στις ΗΠΑ και μάλιστα μια ώρα απόσταση από το σημείο που έγινε το τραγικό συμβάν. 

Η Μιχαΐλοβα μίλησε στο λευκορωσικό σάιτ “Zerkalo” δίνοντας τη δική της εξήγηση για το τραγικό συμβάν. “Μόλις μίλησα με έναν ειδικό γιατρό. Η ομάδα του πήρε τα στοιχεία για τις τοξικολογικές εξετάσεις. Όλα τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα περίπου σε ένα μήνα. Η αστυνομία επίσης κράτησε το τηλέφωνο και το λάπτοπ του Κονσταντίν μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να πούμε με βεβαιότητα αν ήταν αυτοκτονία ή ατύχημα.”

“Εγώ πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Έχουμε ακόμα τον παλιό οικογενειακό υπολογιστή με τους κωδικούς από το e-mail του Κονσταντίν. Κατάφερα να ανοίξω μερικά mail. Ο Κονσταντίν είχε κάνει κρατήσεις σε διάφορα μέρη. Είχε νοικάσει ενα αυτοκίνητο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή θέλω να πω δεν είχε σκοπό να πεθάνει. Φυσικά κανείς δεν ξέρει, αλλά δεν φαίνεται κανένα σημάδι τραγωδίας.”

“Μάλιστα σχεδιάζαμε να πάμε με τα παιδιά να τον βρούμε στο Μαϊάμι την Πέμπτη γιατί ο Κονσταντίν ήθελε να δει τα παιδιά. Μεταξύ μας είχαμε ελάχιστη επικοινωνία. Ο καθένας είχε τη δική του ζωή και εκτός αυτού η δουλειά του ήταν πολύ μακριά από τα παιδιά. Επικοινωνούσε κυρίως τηλεφωνικά. Απ’ όσο κατάλαβα ήθελε να τα δει αυτή την εβδομάδα.”

Για το ποια είναι η δική της εκδοχή για τον θάνατο του Κολτσόφ, η Μιχαΐλοβα είπε: “Πιθανότατα ήταν πολύ μεθυσμένος. Η αστυνομία αφού απέρριψε αμέσως το ενδεχόμενο της δολοφονίας και από τη στιγμή που ο Κοντσαντίν ήταν μόνος μέσα στο δωμάτιο είπαν ότι ο μπορεί να είναι αυτοκτονία. Αλλά επαναλαμβάνω τίποτα δεν έδειχνε ότι ο Κονσταντίν ήθελε να πηδήξει από το μπαλκόνι. Στο δωμάτιο που έμενε βρέθηκαν άδεια μπουκάλια με αλκοόλ, υπήρχε ένα μπαλκόνι με θέα στον ωκεανό, προφανώς δεν πρόσεξε και έπεσε.”

Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει με την Σαμπαλένκα: “Ναι, επικοινωνήσαμε. Είναι καλό κορίτσι. Αγαπούσα πολύ τον Κονσταντίν, αλλά η Αρίνα έχει φερθεί πολύ καλά στα παιδιά μου, οπότε έχω μια φυσιολογική συμπεριφορά απέναντί της.”

The post Πρώην σύζυγος Κολτσόφ: “Πιθανότατα ήταν μεθυσμένος -Έχω καλές σχέσεις με την Αρίνα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα