Σάκκαρη: Με…οδηγό την Καλιφόρνια, αλλά και την 8άδα του 2021 στο Μαϊαμι (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη απέναντι στη φορμαρισμένη Κινέζα Γιου Γιουάν, η οποία πέρασε στον 2ο γύρο μετά τη νίκη της κόντρα στην Ρωσίδα Άννα Μπλίνκοβα την περασμένη Τρίτη για τον 1ο γύρο τουρνουά.

Η Ελληνίδα τενίστρια στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρεις σερί ήττες, σε ένα τουρνουά πάντως που σε αντίθεση με το Indian Wells δεν της ταιριάζει απόλυτα με βάση τις πορείες που έχει κάνει σε σύνολο 6 συμμετοχών. 

Η καλύτερη πορεία της Σάκκαρη στη Φλόριντα, η οποία

έρχεται με…φόρα από το εξαιρετικό τουρνουά που έκανε στην Καλιφόρνια φτάνοντας μέχρι τον τελικό της περασμένης Κυριακής, ήταν το 2021, όπου έχοντας κερδίσει κατά σειρά τις Τζέσικα Πεγκούλα και Ναόμι Οσάκα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου λύγισε από την Μπιάνκα Αντρέσκου, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες και 42 λεπτά.

Το ντεμπούτο της Σάκκαρη στο τουρνουά έγινε το 2016 όπου μετά από τις δύο νίκες της στα προκριματικά κόντρα σε Ανέτ Κόνταβεϊτ και Αλεκσάντρα Κρούνιτς, είχε περάσει για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό εκεί που σταμάτησε πάνω στην Ρουμάνα Ιρίνα Καμέλια Μπέκου. 

Το 2018 αποκλείστηκε από τον πρώτο προκριματικό γύρο από την Αναστασία Ποταπόβα, ενώ το 2018 μπήκε για πρώτη φορά απευθείας στο κυρίως ταμπλό σημειώνοντας τις πρώτες νίκες της οι οποίες κατά μεγάλη σύμπτωση ήταν απέναντι στις Κρούνιτς και Κόνταβεϊτ τις παίκτριες δηλαδή κόντρα στις οποίες είχε σημειώσει τις πρώτες νίκες της σε προκριματική φάση το 2016. 

Το 2019 πέρασε στον 2ο γύρο μετά τη νίκη της επί της Σέρβας, Όλγκα Ντανίλοβιτς, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από την Πέτρα Κβίτοβα. Την επόμενη χρονιά το τουρνουά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, ενώ το 2021 αφού κέρδισε της Αράντσα Ρους και Λιμουντίλα Σαμσόνοβα, στη συνέχεια επικράτησε των Πεγκούλα και Οσάκα με την πορεία της να σταματάει πάνω στην Αντρέσκου. 

Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι που έμεινε ήταν αυτό απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα με την Σάκκαρη να σβήνει 6 match-points μέχρι να φτάσει σε μια τεράστια πρόκριση. 

Το 2022 η Σάκκαρη αποκλείστηκε στο πρώτο της παιχνίδι κόντρα στην Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με ανατροπή, ενώ πέρσι είχαμε το ίδιο ακριβώς σενάριο με την Σάκκαρη να γνωρίζει πρόωρο αποκλεισμό στην πρώτη της αναμέτρηση και πάλι με ανατροπή, αυτή τη φορά από την Αντρέσκου. 

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Σάκκαρη: Με…οδηγό την Καλιφόρνια, αλλά και την 8άδα του 2021 στο Μαϊαμι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα