Miami Open: Εύκολα στο 2ο γύρο η Οσάκα (vid)

Το πρώην Νο1 και νυν Νο229 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα, πήρε το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Miami Open, μετά την ελεγχόμενη νίκη της στο βραδινό πρόγραμμα της Τετάρτης στη Φλόριντα.

Η 26χρονη Γιαπωνέζα, τέσσερις φορές πρωταθλήτρια σε Grand Sam, πραγματοποίησε ίσως την κορυφαία της εμφάνιση μετά την επιστροφή της στο WTA Tour, επικρατώντας με 6-3, 6-4 της Ελισαμπέτα Κοτσιαρέτο, Νο51 στον κόσμο για τον 1ο γύρο της

WTA 1000 διοργάνωσης.

Η Κοτσιαρέτο θα μπορούσε να ήταν μια επικίνδυνη πρεμιέρα για την Οσάκα καθώς η Ιταλίδα προερχόταν από τον τίτλο στο WTA 125k του Τσάρλεστον την προηγούμενη εβδομάδα, όμως η Γιαπωνέζα αποδείχθηκε πολύ δυνατή αντίπαλος για την 23χρονη.

“Ήταν από τα πιο ελεύθερα παιχνίδια που έχω κάνει, μετά την επιστροφή μου. Το πιο κοντινό εκεί όπου θέλω να βρίσκομαι. Είμαι πολύ χαρούμενη με την εμφάνισή μου” είπε η Οσάκα η οποία στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τo No15 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα.

“Tην παρακολούθησα πέρυσι και θαύμασα την πορεία της στο Wimbledon. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω αντίπαλός της” είπε η Οσάκα για την επίσης μητέρα, Ελίνα Σβιτολίνα.

Νωρίτερα την πρόκριση για τις “64” του θεσμού εξασφάλισαν επίσης οι Στίβενς, Βέκιτς, Ρότζερς και Κόλινς.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Εύκολα στο 2ο γύρο η Οσάκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα