Σαμπαλένκα: “Δεν ήμασταν ζευγάρι. Η καρδιά μου έχει ραγίσει”

Η Αρίνα Σαμπαλένκα “έσπασε” τη σιωπή της αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Με ένα story στο Instagram, η Λευκορωσίδα ζήτησε απ’όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της ίδιας και της οικογένειας του Κολτσόφ, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι δεν ήταν σε σχέση την ημέρα που έγινε το

τραγικό συμβάν.

“O θάνατος του Κονσταντίν είναι μια ανείπωτη τραγωδία και παρ’όλο που δεν είμασταν πια μαζί, η καρδιά μου έχει ραγίσει. Παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τη δική μου και της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη ώρα” έγραψε χαρακτηριστικά η 25χρονη Λευκορωσίδα.

Η Σαμπαλένκα θα αγωνιστεί κανονικά στο Miami Open όπου στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την πολύ καλή της φίλη, Πάολα Μπαντόσα μετά τη νίκη της Ισπανίδας στον 1ο γύρο επί της Σιμόνα Χάλεπ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν να το μεταφέρουν για την Παρασκευή.

“Χθες μίλησα μαζί της για αρκετή ώρα. Σήμερα το πρωί το ίδιο. Ξέρω λοιπόν τι περνάει. Ξέρω όλη την κατάσταση. Αυτό για μένα είναι λίγο σοκαριστικό να το αντιμετωπίζω γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ταυτόχρονα, το να παίζεις εναντίον της, είναι επίσης άβολο. Αλλά δεν θέλω πραγματικά να μιλήσω γι ‘αυτό γιατί είπα ότι δεν πρόκειται να μιλήσω γι ‘αυτό. Είναι η καλύτερή μου φίλη και το υποσχέθηκα. Είναι μια δυνατή γυναίκα. Νομίζω ότι από κάπου θα πάρει τη δύναμη. Ελπίζω ότι θα είναι μια μάχη, ένας καλός αγώνας” είπε η Μπαντόσα ενόψει της αναμέτρησης με την Σαμπαλένκα.

O Κολτσόφ ήταν χωρισμένος με τρία αγόρια, 18, 16 και 5 ετών.

The post Σαμπαλένκα: “Δεν ήμασταν ζευγάρι. Η καρδιά μου έχει ραγίσει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα