Πρεμιέρα τη Δευτέρα ο Τσιτσιπάς – Κυριακή ο Μάρεϊ κόντρα στον Βαβρίνκα

Την ερχόμενη Δευτέρα (27/5) θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland Garros, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς στο πλαίσιο του 1ου γύρου, ενώ και η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει να υπερασπιστεί 360 βαθμούς στο Παρίσι, λόγω της περσινής πορείας του ως τα προημιτελικά, και στόχος του είναι να κάνει μία εξίσου, ή και καλύτερα πορεία φέτος, ώστε να διατηρήσει τη θέση του στο Top-10 των ATP

Rankings.

Από την άλλη, η Μαρία έχει να καλύψει μονάχα 10 βαθμούς, καθώς πέρυσι αποκλείστηκε στην πρεμιέρα της στο Grand Slam της γαλλικής πρωτεύουσας. Η κλήρωση την έφερε κόντρα στην Βαρβάρα Γκρατσέβα, την οποία κέρδισε πρόσφατα στον 1ο γύρο της Ρώμης.

Carlos Alcaraz, Andrey Rublev, Wawrinka vs. Murray, Kei Nishikori, Gasquet vs. Coric, Naomi Osaka, Barbora Krejcikova and Jelena Ostapenko are playing on a big first Sunday at #RolandGarros.

All matches: pic.twitter.com/m9SMrQ8bop

— José Morgado (@josemorgado) May 24, 2024

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Κυριακής (26/5), όπου θα ξεκινήσουν οι πρώτες αγώνες σε ανδρικό και γυναικείο ταμπλό, πρεμιέρα θα κάνουν οι Κάρλος Αλκαράθ, Αντρέι Ρούμπλεφ, ενώ θα γίνει και το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Άντι Μάρεϊ και Σταν Βαβρίνκα.

Στο γυναικείο ταμπλό ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες των Γελένα Οσταπένκο, Ναόμι Οσάκα και Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ενώ οι Ίγκα Σφιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα μπορεί να ξεκινήσουν τις πορείες τους στη διοργάνωση είτε τη Δευτέρα, είτε την Τρίτη.

Το ίδιο ισχύει και για τους πρώτους αγώνες των Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιανίκ Σίνερ, που κατά πάσα πιθανότητα θα παίξουν τη Δευτέρα, ενώ το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας, ανάμεσα σε Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ράφα Ναδάλ, θα πραγματοποιηθεί και αυτό την ίδια μέρα.

Rafael Nadal vs. Alexander Zverev is on MONDAY at #RolandGarros.

Men’s top half and women’s top half matches to be played on Monday. pic.twitter.com/aMUScCX8TE

— José Morgado (@josemorgado) May 24, 2024

The post Πρεμιέρα τη Δευτέρα ο Τσιτσιπάς – Κυριακή ο Μάρεϊ κόντρα στον Βαβρίνκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα