Τζόκοβιτς για Ζβέρεφ-Ναδάλ: “Θα είναι το απόλυτο θέαμα”

Τη δεύτερη σερί νίκη του στη Γενεύη πανηγύρισε το απόγευμα της Πέμπτης (23/5) ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εξασφαλίζοντας την είσοδό του στην 4άδα της ATP 250 διοργάνωσης. Ο Σέρβος επικράτησε του Ταλόν Χρίκσπουρ με 7-5, 6-1, και δείχνει να ανακτά ρυθμό ενόψει Παρισιού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο κορυφαίος της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε για τη νίκη του απέναντι στον Ολλανδό, για τα σημεία που βελτίωσε ώστε να βελτιωθεί στο δεύτερο set, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του για την υποστήριξη

που έλαβε από τον κόσμο στις εξέδρες.

“Μεγάλη νίκη. Σκέφτηκα ότι το πρώτο set θα μπορούσε να το πάρει εύκολα, καθώς ήταν καλύτερος στο κορτ για το μεγαλύτερο μέρος του, και είχε και 3 SP. Ήμουν πίσω με 0/40 στο 5-4 γι’ αυτόν, οπότε θα μπορούσαν τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί αλλιώς.

Ήμουν τυχερός που βρήκα ορισμένα καλά service, και από εκείνη τη στιγμή και μετά έπαιξα πραγματικά καλό και σταθερό τένις. Αυτό με βοήθησε λίγο και στο να μειώσω τα λάθη μου, ήταν καλή η διαχείριση στο παιχνίδι μου στο δεύτερο set.

Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλους για την υποστήριξη και την παρουσία τους εδώ, σε μια αρκετά κρύα μέρα. Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω ξανά”, είπε ο Τζόκοβιτς, ενώ ρωτήθηκε και για το μεγάλο ματς του 1ου γύρου στο Roland Garros, ανάμεσα σε Ζβέρεφ και Ναδάλ.

“Ναι, το πρόσεξα. Θα είναι το απόλυτο θέαμα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω αυτόν τον αγώνα, θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Ο Ζβέρεφ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πήρε και τον τίτλο στη Ρώμη. Όμως, στα κορτ του Roland Garros δε θα είναι ο Ράφα που έχουμε συνηθίσει. Είναι το Roland Garros, οπότε θα δούμε τι θα γίνει.”

The post Τζόκοβιτς για Ζβέρεφ-Ναδάλ: “Θα είναι το απόλυτο θέαμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα