Βαβρίνκα: “Ο Ναδάλ παραμένει πολύ δυνατός”

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Γαλλικού Όπεν (26/05) και μετά την κλήρωση του κυρίως ταμπλό στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν, ο Στάνισλας Βαβρίνκα μίλησε στο διεθνές πρακτορείο AFP και αναφέρθηκε εκτενώς στον Βασιλιά του Παρισιού, Ράφαελ Ναδάλ και στις πιθανότητες που έχει για κάτι καλό στο αγαπημένο του τουρνουά.

Ο 39χρονος Ελβετός που προπονήθηκε στην αρχή της εβδομάδας με τον Ράφα, είπε ότι ο Ισπανός είναι “δυνατός όπως παλιά” και πως αν δεν τον επηρεάσει ο τραυματισμός

του μπορεί να επιστρέψει στα καλύτερά του.

“Είναι πολύ καλό που τον βλέπουμε να παίζει ξανά και που δεν είναι τραυματίας. Πραγματικά ελπίζω να ξαναβρεί τη φόρμα του γιατί πιστεύω πως αν το σώμα του το επιτρέψει, μπορεί να κάνει πολλά ακόμα. Είναι το ίδιο δυνατός όπως πάντα. Προπονήθηκα μαζί του μέσα στην εβδομάδα. Λατρεύω να προπονούμαι μαζί του γιατί βάζει πολύ μεγάλη ένταση και πάντα σου προσφέρει μια πολύ καλή προπόνηση. Αν μείνει μακριά από τραυματισμούς, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος κατά τη διάρκεια της χρονιάς” είπε χαρακτηριστικά ο Stan the Man που επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια.

Ο Ναδάλ είχε μια από τις χειρότερες κληρώσεις που θα μπορούσε να έχει στο Παρίσι καθώς θα αντιμετωπίσει το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και πρόσφατο πρωταθλητή στο Rome Masters, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, δύο χρόνια μετά τον συγκλονιστικό τους ημιτελικό στο Γαλλικό Όπεν που ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Γερμανό αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο tie break του 2ου σετ.

Άτυχη κλήρωση είχε και ο Βαβρίνκα ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον τρεις φορές πρωταθλητή σε Grand Slam, Άντι Μάρει, έναν παίκτη που έχει αντιμετωπίσει 22 φορές στην καριέρα του και είναι πίσω στο σκορ με 9-13.

“Έχουμε παίξει αρκετές φορές στο Roland Garros, μεγάλα παιχνίδια ενώ τα τελευταία χρόνια με τους τραυματισμούς μας, δεν έχουμε συναντηθεί αρκετά. Είναι κάποιος που γνωρίζω πολύ καλά. Έχουμε κάποια μεγάλα ματς στην καριέρα μας. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Έχω κάνει κάποιες νίκες από την αρχή της χρονιάς αλλά σε γενικές γραμμές, σωματικά και τεχνικά, είμαι πολύ καλά. Οι προπονήσεις είναι καλές οπότε ελπίζω να βγει και στους αγώνες” είπε ο πρωταθλητής του Γαλλικού Όπεν το 2015.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Βαβρίνκα: “Ο Ναδάλ παραμένει πολύ δυνατός” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα