Πρεμιέρα στο Λονδίνο – VIDEO

Όλα είναι έτοιμα για την 1η αγωνιστική του ATP Finals με τους Τζόκοβιτς, Φέντερερ να ρίχνονται στη μάχη του τίτλου

Τζόκοβιτς-Μπερετίνι (16:00GR) και Φέντερερ-Τιμ (22:00GR) στο σημερινό πρόγραμμα από την Ο2 Arena, όπου θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο μεγάλο τουρνουά στο φετινό ATP Tour.

Μαζί με την αγωνιστική δράση

στο Λονδίνο, ξεκινάει και η τελική μάχη για το year-end No1 της παγκόσμιας κατάταξης, όπου Τζόκοβιτς και Ναδάλ θα μονομαχήσουν για την κορυφή της ATP.

Ο 32χρονος Σέρβος δεν έχει δικαίωμα ήττας στους ομίλους και θα χρειαστεί μια πειστική νίκη επί του πρωτάρη, Ματέο Μπερετίνι στον αγώνα με τον οποίον θα ανοίξει η αυλαία της διοργάνωσης.

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες θα βρεθούν αντιμέτωποι στο tour και αυτό κάνει λίγο πιο επικίνδυνο τον Ματέο Μπερετίνι, με τον 23χρονο Ιταλό να πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, μπαίνοντας στο Top10 κι ενώ είχε ξεκινήσει τη χρονιά εκτός Top50.

Ο Τζόκοβιτς ψάχνει τον 6ο τίτλο του στο ATP Finals (όσα και ο πολυνίκης Ρότζερ Φέντερερ) όντας ο πιο επιτυχήμενος τενίστας των τελευταίων χρόνων στο θεσμό.

“Δεν τον έχω αντιμετωπίσει ξανά, οπότε όλα θα είναι καινούργια για μένα. Θα είναι μια τεράστια εμπειρία και στιγμή για την καριέρα μου. Θα μπω στο γήπεδο, σκεπτόμενος ότι μπορώ να τον κερδίσω” είπε ο Μπερετίνι ενόψει της μονομαχίας με τον σπουδαίο Σέρβο.

Στο βραδινό πρόγραμμα (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), θα διεξαχθεί το πρώτο μεγάλο ματς του τουρνουά, μεταξύ του Ρότζερ Φέντερερ και του Ντόμινικ Τιμ που βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στους “8” καλύτερους της σεζόν.

Το θετικό ρεκόρ που έχει ο Τιμ απέναντι στο Βασιλιά, δημιουργεί μεγαλύτερη προσδοκία για το ματς, με τον Αυστριακό να έχει τέσσερις νίκες σε έξι αναμετρήσεις ενώ έχει φύγει νικητής από τις δύο τελευταίες τους συναντήσεις (Indian Wells 2019, Madrid 2019).

O Ρότζερ Φέντερερ, στα 38 του χρόνια, είναι ο γηραιότερος που προκρίνεται στο ATP Finals και ο τενίστας με τις περισσότερες επιτυχίες στη διοργάνωση. Έξι τίτλους, 10 τελικούς, 17 συμμετοχές και 57 νίκες μετράει ο Βασιλιάς στο τουρνουά των “8” καλύτερων της σεζόν και προερχόμενος από τον 104ο τίτλο της καριέρας του, πριν δύο εβδομάδες στη Βασιλεία, δείχνει έτοιμος για ένα μαγικό φινάλε στη χρονιά.

Αναλυτικά, οι πίνακες με τους ΑΤΡ πόντους που θα μοιραστούν οι αθλητές σε μονά και διπλά, καθώς και τα χρηματικά έπαθλα:

ATP RANKINGS POINTS (SINGLES & DOUBLES)ROUND-ROBIN MATCH WIN200SEMI-FINAL WIN400FINAL WIN500UNDEFEATED CHAMPION1500

SINGLES PRIZE MONEYALTERNATE$116,000PARTICIPATION FEE$215,000ROUND-ROBIN MATCH WIN$215,000SEMI-FINAL MATCH WIN$657,000FINAL WIN$1,354,000UNDEFEATED CHAMPION$2,871,000

Συνάντηση Φέντερερ-Τζόκοβιτς στο court

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Πρεμιέρα στο Λονδίνο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα