Ναδάλ: “Έχω καλές ελπίδες, να είμαι 100% έτοιμος τη Δευτέρα”

Ο Ράφαελ Ναδάλ, αποκάλυψε στη media day της Παρασκευής, πως έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ…

Αν και τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει… σήριαλ, το αν καταφέρει τελικά να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στους φετινούς τελικούς της ΑΤΡ, ο Ράφαελ Ναδάλ δήλωσε στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Ο Ισπανός, θα διεκδικήσει στο Λονδίνο μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, το Year-End No1 και

σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ριχτεί στη μάχη, χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Λονδίνο για να αγωνιστώ στα ΑΤΡ Finals. Διάνυσα φέτος μια εξαιρετική σεζόν, ειδικά μετά από τους πρώτους τρεις μήνες. Το επίπεδο του τένις μου σε όλα σχεδόν τα τουρνουά που αγωνίστηκα φέτος, ήταν ικανοποιητικό.

Είμαι χαρούμενος που μετά τη διοργάνωση της Βαρκελώνης, τα πράγματα πήγαν εξαιρετικά. Μετά από αυτό που έγινε στο Παρίσι όμως, πρέπει να βλέπω μέρα με τη μέρα το τουρνουά πλέον, γιατί μέχρι το περασμένο Σάββατο, δεν ήξερα καν, αν θα καταφέρω να αγωνιστώ στο Λονδίνο.

Νιώθω υπέροχα, που καταφέρνω να παίξω ξανά στο τουρνουά, μετά από δυο χρόνια. Πρέπει να προσέχω κάθε μέρα τον εαυτό μου, για να μπορέσω να πετύχω όσα περισσότερα γίνεται. Πάντως, έχω πολύ καλές ελπίδες να είμαι 100% έτοιμος τη Δευτέρα”.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ: “Έχω καλές ελπίδες, να είμαι 100% έτοιμος τη Δευτέρα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα