Μεντβέντεφ: “Είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ρωτήθηκε στην media day της Παρασκευής, για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά την ήττα του στο Παρίσι από το Ζερεμί Σαρντί. Ο Ρώσος, επεσήμανε πως βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο…

Μπορεί να αποκλείστηκε από τον 2ο μόλις γύρο του Masters του Παρισιού, αλλά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ από ότι φαίνεται, δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα, ενόψει και της έναρξης των ΑΤΡ Finals.

Ο Νο4 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του τη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας

τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Λονδίνο και όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά δηλώνει, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στη media day:

“Νομίζω πως όλοι οι νεαροί Ρώσοι τενίστες, είχαν παρακολουθήσει τη φοβερή πορεία του Νταβιντένκο στο Λονδίνο, πριν 10 χρόνια. Είναι ο μοναδικός Ρώσος που έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στο τουρνουά.

Φέτος, είναι πολύ ωραίο, που επιστρέφει ένας Ρώσος στα ΑΤΡ Finals. Ελπίζω, να παίξω καλό τένις, να κερδίσω μερικά ματς και να εκπροσωπήσω επάξια την πατρίδα μου.

Παρά την ήττα μου στο ντεμπούτο μου στο Παρίσι πάντως, νιώθω αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι μου. Δεν τα πήγα όπως θα ήθελα στο τελευταίο Masters της σεζόν, αλλά ο Ζερεμί (Σαρντί) έκανε ένα εξαιρετικό ματς για να κερδίσει.

Είχα τις ευκαιρίες μου, δεν τις εκμεταλλεύτηκα και ως εκεί. Στο τένις υπάρχει μόνο η νίκη και η ήττα. Δεν είναι όπως άλλα αθλήματα. Αυτή τη φορά έχασα, αλλά κατάφερα να κρατηθώ σε πολύ καλή κατάσταση, μέχρι την πρεμιέρα των τελικών της ΑΤΡ.

Όσον αφορά το ντεμπούτο μου τη Δευτέρα, κόντρα στον Στέφανο (Τσιτσιπά), θα παίξω μαζί του δεκάδες φορές στο μέλλον. Αυτό είναι το σίγουρο. Ελπίζω, να έχουμε ένα καλό ματς”.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μεντβέντεφ: “Είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα