Τεράστιος Σίνερ, έκανε δικό του το Μιλάνο – VIDEO

Ο 18χρονος Γιανίκ Σίνερ, ο νεότερος τενίστας που συμμετείχε στο φετινό NextGen Finals, ολοκλήρωσε μια μαγευτική εβδομάδα στο Μιλάνο συντρίβοντας τον Άλεξ Ντε Μινόρ στον μεγάλο τελικό!

Το αστέρι του Γιανίκ Σίνερ έλαμψε για πρώτη φορά στο Μιλάνο!

Μπορεί ο 18χρονος Ιταλός να είχε ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα φέτος στο τουρ με μεγάλες νίκες και είσοδο στο Τοπ100, ωστόσο, ο εκπληκτικά ώριμος για την ηλικία του, Σίνερ, επέβαλλε πλήρως την κυριαρχία του στους τενίστες της γενιάς του, και μάλιστα μεγαλύτερους ηλικιακά και με περισσότερες παραστάσεις από αυτόν!

Περιμέναμε

έναν σπουδαίο τελικό κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ αλλά ο Σίνερ συνέτριψε τον Αυστραλό με το ευρύ 4-1, 4-2, 4-2 για να κατακτήσει τον τίτλο στο τρίτο NextGen Finals με το prize money της διοργάνωσης να ξεπερνά τα συνολικά λεφτά που έχει κερδίσει από επαγγελματικά τουρνουά!

Όλες αυτές τις μέρες στο Μιλάνο, έδειξε σε πλήρη θέα το πολυσχιδές παιχνίδι του: εξαιρετικά τρεξίματα, τρομερός στην άμυνα αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικός στην επίθεση!

Είναι δεδομένο ότι μπορεί ακόμα να βελτιωθεί άρδην, συνεπώς, οι δυνατότητες του Σίνερ, όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες, θα είναι έκπληξη αν δεν τον οδηγήσουν στο μέλλον στο Τοπ10.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε με ανυπομονησία το 2020 ώστε να τον δούμε και σε εβδομαδιαία βάση στο τουρ έχοντας πλέον άλλο στάτους.

NEXTGEN ATP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post Τεράστιος Σίνερ, έκανε δικό του το ΜιλάνοVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα