Φέντερερ: “Ανυπομονώ να παίξω με τον Νόβακ”

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει δει με καλό “μάτι” το γεγονός ότι βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς θέλοντας φυσικά να “εκδικηθεί” την πικρή ήττα του στον τελικό του Wimbledon.

Ξανά οι δυο τους…

Η τελευταία φορά που οι τεράστιοι Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν μια τραυματική στιγμή για την καριέρα του “Βασιλιά” και από την άλλη, ίσως το πιο απολαυστικό Slam του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μιλάμε φυσικά

για τον ήδη θρυλικό φετινό τελικό του Wimbledon που κρίθηκε στο tie break του 12-12 στο πέμπτο σετ, αφού πρώτα ο Φέντερερ είχε απολέσει δύο match points, στο σερβίς του μάλιστα, που ακόμη “στοιχειώνουν” τον ίδιο και τους φίλους του.

Ωστόσο, ο Φέντερερ δεν κρατά φυσικά “κακίες” και ως άριστος επαγγελματίας ανυπομονεί για την επικείμενη αναμέτρησή τους στον όμιλο Μποργκ του ATP Finals!

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Νόβακ τουλάχιστον μια φορά εδώ. Το Wimbledon ήταν ένας επικός αγώνας. Δεν νομίζω να δούμε το ίδιο έπος εδώ γιατί οι συνθήκες είναι διαφορετικές και το ματς best of three. Το Wimbledon ήταν ένα ξεχωριστό ματς και για τους δυο μας με τις συνέπειες πιο “βαριές” για μένα αλλά το έχω ξεπεράσει προ πολλού”.

“Όταν παίζουμε, τα στιλ μας αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Νομίζω αυτό παράγει τρομερά ματς που το κοινό απολαμβάνει και θυμάται. Βλέπω ότι η επιφάνεια φέτος είναι αρκετά γρήγορη. Αυτό θα κάνει το ματς ακόμα πιο ενδιαφέρον”.

“Δεν μπορώ να πω ότι είμαι το φαβορί εδώ γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο Νόβακ και σε αυτήν την επιφάνεια έχει τρομερά αποτελέσματα. Και πού δεν έχει…” κατέληξε ο Μαέστρος.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Ανυπομονώ να παίξω με τον Νόβακ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα