Πρεμιέρα για Σάκκαρη στο Τορόντο

11:47 6/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Τι θα παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του Rogers Cup σε Τορόντο και Μόντρεαλ

Την πολύ καλή παρουσία των τελευταίων εβδομάδων στο WTA Tour, καλείται να συνεχίσει η Μαρία Σάκκαρη που θα πραγματοποιήσει το φετινό της ντεμπούτο στο γυναικείο τουρνουά του Rogers Cup στο Τορόντο.

Η 24χρονη Αθηναία, θα αντιμετωπίσει (20:00GR-COSMOTE SPORT

7HD) την Αμερικανίδα qualifier, Άλισον Ρίσκε Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour. Μόλις πέντε θέσεις χωρίζουν τις δύο γυναίκες στη βαθμολογία της WTA, με τη Μαρία να υποχωρεί δύο θέσεις αυτή την εβδομάδα, καταλαμβάνοντας το Νο32 του κόσμου.

Η Ρίσκε επιστρέφει για πρώτη φορά στο tour, μετά την πολύ καλή παρουσία στο Wimbledon που σταμάτησε στο γύρο των “16” από τη Σερίνα Γουίλιαμς.

B.Γουίλιαμς-Σουάρεζ Ναβάρο, Αζαρένκα-Τζιόρτζι, Κις-Βέκιτς και Μπουσάρ-Αντρέσκου τα υπόλοιπα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 2ης ημέρας.

ROGERS CUP WTA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Στο ανδρικό τουρνουά που διεξάγεται στο Μόντρεαλ, οι Νικ Κύργιος και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Καναδέζικο Masters, αγωνιζόμενοι στο βραδινό πρόγραμμα του κεντρικού court.

Στη 01:30GR-COSMOTE SPORT 6HD, ο θριαμβευτής της Ουάσινγκτον, Νικ Κύργιος, αντιμετωπίζει τον φιλόδοξο και επικίνδυνο, Κάιλ Έντμουντ, στη δεύτερη συνάντησή τους στο tour μετά τη νίκη του Αυστραλού στο Queen’s 2018.

Ο Κύργιος, Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από την κατάκτηση του 6ου τίτλου της καριέρας του, την περασμένη εβδομάδα στο Citi Open και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να διατηρήσει τη σταθερότητα στο παιχνίδι του σε back to back εβδομάδες στο tour.

Αμέσως μετά στο κεντρικό court, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Κάμερον Νόρι, με τον Γερμανό να επιστρέφει σε hard court τουρνουά, μετά την ήττα από τον Νταβίντ Φερέρ στον πρώτο του αγώνα στο Miami Masters, τον περασμένο Μάρτη.

Νωρίτερα (21:00GR) στο Center Court, ο γηπεδούχος Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, θέλει να ακολουθήσει την πορεία των συμπατριωτών του, Μίλος Ράονιτς και Ντένις Σαποβάλοφ που ξεκίνησαν με νίκη στην πατρίδα τους, αντιμετωπίζοντας τον καλό του φίλο, Βάσεκ Πόσπισιλ.

Τους αντιπάλους τους στο 2ο γύρο του θεσμού θα μάθουν σήμερα οι περσινοί φιναλίστ, Ράφαελ Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ισπανός που διεκδικεί τον 35ο Masters τίτλο της καριέρας του, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ντε Μινόρ-Έβανς ενώ ο Στέφανος περιμένει έναν εκ των Φριτζ-Χουρκάτς.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Πρεμιέρα για Σάκκαρη στο Τορόντο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα