Οσάκα: “Ευθύνομαι 100% για τους τελευταίους μήνες”

22:19 5/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Ναόμι Οσάκα έκανε σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό της για τη δραματική επιδείνωση στην απόδοσή τους από τον Φεβρουάριο και μετά.

Από τον θρίαμβό της στο Αυστραλιανό Όπεν και το δεύτερο σερί κερδισμένο Slam στην καριέρα της, στους πρόωρους αποκλεισμούς της τόσο στο Ρολάν Γκαρός όσο και στο Wimbledon όπως και στην πλήρη αποχή της από τους τίτλους έκτοτε.

Η χρονιά της Ναόμι Οσάκα από τον Φλεβάρη και μετά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που

θα ήθελε και η 21χρονη Γιαπωνέζα δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της.

“Όσον αφορά στο τένις, οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για μένα. Ευτυχώς περιβάλλομαι από ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν. Όποτε τα πράγματα πάνε άσχημα, κατηγορώ 100% τον εαυτό μου. Έχω την τάση να “κλείνομαι” στον εαυτό μου για να μην μεταφέρω στους άλλους την απογοήτευσή μου” αναφέρει η Νο2 τενίστρια στον κόσμο.

“Παρά τα κακά αποτελέσματα, τους τελευταίους μήνες γνώρισα μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους και έκανα πράγματα που νόμιζα ότι δεν θα έκανα ποτέ. Με πλήγωναν πολύ οι ήττες και στεκόμουν πολύ στο αποτέλεσμα αντί να πάρω μαθήματα από αυτό. Νομίζω ότι θα το αλλάξω στο μέλλον. Τα λέμε στη Βόρειο Αμερική” ήταν το μήνυμα της Οσάκα που πάει για την ολική επαναφορά στη σεζόν της αρχής γενομένης από το Τορόντο όπου αντιμετωπίζει στον δεύτερο γύρο, πιθανώς, την πρωταθλήτρια του Σαν Χοσέ Σαϊσάι Ζενγκ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Οσάκα: “Ευθύνομαι 100% για τους τελευταίους μήνες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα