Άψογος Βαβρίνκα, “καθάρισε” τον Ντιμιτρόφ στο Μόντρεαλ!

23:44 5/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Σταν Βαβρίνκα έκανε δικό του το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Μόντρεαλ κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κάνοντας εξαιρετικό ξεκίνημα στο Καναδικό Masters!

Του έχει πάρει τον αέρα…

Την τέταρτη σερί νίκη του κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πέτυχε ο Στάνισλας Βαβρίνκα που έκανε το ιδανικό ντεμπούτο στο Masters του Μόντρεαλ!

Ο 34χρονος Ελβετός που προερχόταν από έναν πρόωρο αποκλεισμό στο Wimbledon έκανε ένα μεστό ματς έχοντας διαρκώς το προβάδισμα του αγώνα για να κερδίσει

τον καλό του φίλο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με 6-4, 6-4 και να προκριθεί στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Στην αγαπημένη του επιφάνεια ο Stan the Man επέστρεψε με μία εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε από την αρχή του τουρνουά ότι θα είναι ένας από τους dark horses του Μόντρεαλ.

Φυσικά, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και ο επόμενος γύρος δεν θα είναι καθόλου εύκολος για τον Βαβρίνκα που αντιμετωπίζει τον Κάρεν Κατσάνοφ ενώ, θυμίζουμε, πως βρίσκεται στο ταμπλό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον οποίο αντιμετωπίζει στα προημιτελικά!

Δεν χάνει με τίποτα ο Μπασιλασβίλι!

Ο 27χρονος Γεωργιανός έφερε το winning momentum που είχε από το χώμα και τον τίτλο του στο Αμβούργο και, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με σετ και break πίσω από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, έκανε μία σπουδαία ανατροπή κερδίζοντας τον Σέρβο με 3-6, 6-4, 6-4 και θα αναμετρηθεί με τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ που πέτυχε σπουδαία και άνετη νίκη επί του Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Άψογος Βαβρίνκα, “καθάρισε” τον Ντιμιτρόφ στο Μόντρεαλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα