Φοβερός Σαποβάλοφ, ξεσήκωσε το Μόντρεαλ – VIDEO

09:40 6/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Aπό τον Μάϊο είχε να πανηγυρίσει νίκη στο ATP Tour ο Ντένις Σαποβάλοφ

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο μέρος για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών στο tour.

Μπροστά στους συμπατριώτες του που γέμισαν το κεντρικό court του IGA Stadium στο Μόντρεαλ, ο 20χρονος Καναδός επικράτησε 6-3, 7-5 του Πιερ-Ιγ Ερμπέ και προκρίθηκε πανηγυρικά στο 2ο γύρο του Rogers Cup στην πατρίδα του.

Με επιθετιικό προσανατολισμό και εντυπωσιακά service games,

ο Σαποβάλοφ εμπνεύστηκε από την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του γηπέδου και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο tour, μετά από πέντε μήνες (Λυόν) και πέντε συνεχόμενες ήττες.

“Το διασκέδασα πολύ εκεί έξω. Είναι όνειρο να βρίσκομαι στο κεντρικό court, μπροστά σε τόσους ανθρώπους που με υποστηρίζουν. Ήμουν ενθουσιασμένος μόνο και μόνο με την ιδέα να παίξω ξανά εδώ. Για κάτι τέτοιες στιγμές αποφάσισα να πιάσω ρακέτα. Είναι ωραία που επέστρεψε στις νίκες εδώ” τόνισε ο Σαποβάλοφ που στο 2ο γύρο θα χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω, απέναντι στο Νο2 του ταμπλό, Ντόμινικ Τιμ.

Ο Τιμ δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Καναδέζικο Masters, έχοντας πέντε ήττες σε ισάριθμες συμμετοχές.

Το 2017, ο Σαποβάλοφ κέρδισε τους Ντελ Πότρο και Ναδάλ, και έγινε ο νεότερος quarterfinalist και semifinalist στην ιστορία των Masters τουρνουά.

Οι δύο Γάλλοι, Γκάελ Μονφίς και Ρισάρ Γκασκέ, ξεκίνησαν με νίκη στο θεσμό.

Ο Μονφίς δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του wild card Καναδού, Πίτερ Πολάνσκι με 6-7, 6-3, 6-3 στο κεντρικό court ενώ ο Γκασκέ επιβλήθηκε 7-6(2), 6-4 του συμπατριώτη του, Μπενουά Περ και σφράγισε το ντέρμπι με το Νο5 του ταμπλό, Κέι Νισικόρι στο 2ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης.

Την Τρίτη θα μάθουν τον πρώτο τους αντίπαλο στο θεσμό οι Ναδάλ και Τσιτσιπάς. Ο Ισπανός περιμένει το νικητή του αγώνα Ντε Μινόρ-Έβανς ενώ ο Στέφανος έναν εκ των Φριτζ-Χουρκάτς.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Φοβερός Σαποβάλοφ, ξεσήκωσε το Μόντρεαλ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα