Πολύ δύσκολα ο Τιμ, ελεγχόμενα ο Σάσα – VIDEO

Ο Ντομινίκ Τιμ μπορεί να τα χρειάστηκε στο ντεμπούτο του στην Μαδρίτη, όμως τελικά κατάφερε να επιβληθεί του Φεντερίκο Ντελμπόνις, παίρνοντας την πρόκριση για την φάση των “16” του Mutua Madrid Open. Εκεί, προκρίθηκε και ο φορμαρισμένος Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Δεν έκανε και την πιο άνετη πρεμιέρα που θα μπορούσε να κάνει ο Ντομινίκ Τιμ στο δεύτερο χωμάτινο Masters της σεζόν, όμως τελικά πήρε αυτό που ήθελε, αφού επιβλήθηκε με ανατροπή του Αργεντινού Φεντερίκο Ντελμπόνις και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του θεσμού.

Ο Αυστριακός, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έμεινε πίσω με σετ, όπως το συνηθίζει άλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως επέστρεψε για τα καλά στον αγώνα και επικράτησε τελικά του Νο78 του κόσμου, με 4-6, 6-3, 7-5.

Μπορεί να χρειάστηκε 2 ώρες και 24 λεπτά παιχνιδιού, όμως τελικά ο Τιμ πέρασε στην φάση των “16” του φετινού Mutua Madrid Open, όπου θα συναντήσει τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο φέτος Μπόρνα Τσόριτς, σε ένα μεγάλο ματς την Πέμπτη.

Εκτός από τον Αυστριακό, το εισιτήριό του για την φάση των “16” σφράγισε και το Νο3 του ταμπλό στην Μαδρίτη, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός πρωταθλητής δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ρώσο Εβγκένι Ντονσκόι και ξεκίνησε και αυτός νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση.

Μετά από 76 λεπτά αγώνα, ο Ζβέρεφ επιβλήθηκε με 6-2, 7-5 του παίκτη που στον 1ο γύρο του θεσμού απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά και έκλεισε το ραντεβού του με τον ανεβασμένο Αργεντινό Λεονάρντο Μάγιερ για την Πέμπτη.

Με αυτήν την νίκη, ο Γερμανός έφτασε τις πέντε συνεχόμενες στο χώμα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού μετράει μάλιστα και 10-1 κερδισμένα σετ στα τελευταία του πέντε ματς.

Τετάρτη 9/5: 2ος γύρος Mutua Madrid Open
Thiem (Austria) beat Delbonis (Argentina) 4-6, 6-3, 7-5
A.Zverev (Germany) beat Donskoy (Russia) 6-2, 7-5
Coric (Croatia) beat J.L.Struff (Germany) 6-0, 6-2
L.Mayer (Argentina) beat Verdasco (Spain) 6-2, 6-1
Edmund (Great Britain) beat Djokovic (Serbia) 6-3, 2-6, 6-3
Goffin (Belgium) beat Haase (Netherlands) 7-5, 6-3
Anderson (South Africa) beat Kukushkin (Kazakhstan) 5-7, 7-6(3), 6-2
Kohlschreiber (Germany) beat Bautista Agut (Spain) 6-3, 4-6, 7-5
Nadal (Spain) beat Monfils (France) 6-3 6-1
Schwartzman (Argentina) beat Lopez (Spain) 7-5 2-6 6-2
Cuevas (Uruguay) beat Ramos Vinolas (Spain) 6-1 ,6-7(2), 6-2
Isner (USA) beat Harrison (USA) 7-6(1), 7-6(7)

MADRID OPEN MEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πολύ δύσκολα ο Τιμ, ελεγχόμενα ο Σάσα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα