Εκτός η Βοζνιάκι! – VIDEO

18:07 9/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Η μέτρια φόρμα της Καρολίν Βοζνιάκι πρόσφατα “τιμωρήθηκε” από την εκρηκτική Κίκι Μπέρτενς που απέκλεισε στο ρελαντί τη Δανέζα τενίστρια! Επιβεβαίωσε το σούπερ ραντεβού με Χάλεπ η Καρολίνα Πλίσκοβα!

Δεν είναι ο εαυτός της εδώ και αρκετό καιρό και η κάτοχος του φετινού Αυστραλιανού Όπεν είδε πρόωρα την πόρτα της εξόδου από το Premier τουρνουά της Μαδρίτης!

Τη γλίτωσε στον προηγούμενο γύρο από την Ασλεϊ Μπάρτι αλλά η εξαιρετική στο χώμα Κίκι Μπέρτενς δεν χαρίστηκε στην Δανέζα τενίστρια και την κέρδισε

πολύ πειστικά με 6-2, 6-2.

Θυμίζουμε πως, νωρίτερα στο τουρνουά, η Ολλανδέζα είχε αποκλείσει και τη Μαρία Σάκκαρη ενώ για δεύτερη σερί σεζόν προκρίνεται στα προημιτελικά της Μαδρίτης, μια αναμφίβολα αξιοσημείωτη επιτυχία.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του σούπερ ντέρμπι Σαράποβα-Μλαντένοβιτς ελπίζοντας να βρει εξαντλημένη μία εκ των δύο…

Η Καρολίνα Πλίσκοβα παίζει τενισάρα στη Μαδρίτη μέχρι στιγμής και μετά τη Βικτόρια Αζαρένκα επικράτησε και της Σλόαν Στίβενς με το δυναμικό 6-2, 6-3 για να κλείσει ένα προημιτελικό πέντε αστέρων με τη Σιμόνα Χάλεπ που επίσης παίζει δαιμονισμένο τένις αυτήν την περίοδο.

Εντελώς αθόρυβα αλλά πλήρως αποτελεσματικά, και η Καρολίν Γκαρσιά προχωρά με σταθερά βήματα όντας και αυτή στον προημιτελικό γύρο μετά τη νίκη της επί της Γιούλια Γκέργκες.

Τετάρτη, 9/5: 3ος γύρος Madrid Open
Halep (Romania) beat Kr. Pliskova (Czech Republic) 6-1 6-4
Garcia (France) beat Goerges (Germany) 6-2 6-4
Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Stephens (USA) 6-2 6-3
Bertens (Netherlands) beat Wozniacki (Denmark) 6-2 6-2

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός η Βοζνιάκι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα