The man to beat! – VIDEO

18:55 9/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ραφαέλ Ναδάλ έδειξε, με την πρεμιέρα του κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς στη Μαδρίτη, κάτι που ήδη ξέραμε: ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει οι υπόλοιποι να βρουν τρόπο να κερδίσουν αν δεν θέλουν το φετινό τρόπαιο να καταλήξει στα δικά του χέρια!

Μπορεί να μην υπήρχε ιδιαίτερο σασπένς όσον αφορά στον τελικό νικητή, ωστόσο, Ραφαέλ Ναδάλ και Γκαέλ Μονφίς μας χάρισαν ένα πολύ όμορφο θέαμα στην άνετη νίκη, κατά τα άλλα, του Ισπανού τενίστα επί του Lamonfe με 6-3, 6-1.

Τα 48 σερί κερδισμένα σετ

έχει φτάσει το “φαινόμενο” που λέγεται Ράφα Ναδάλ που δίχως να χρειαστεί να κάνει εξωπραγματικά πράγματα “κατάπιε” εύκολα τον Μονφίς που ποτέ δεν πίστεψε ότι πραγματικά θα μπορούσε να “πληγώσει” τον Ράφα το απόγευμα της Τετάρτης.

Η εκστρατεία για τον έκτο του τίτλο στη Μαδρίτη ξεκίνησε άψογα ενώ ο Ναδάλ περιμένει τον κοντό αλλά θαυματουργό Ντιέγο Σβάρτζμαν στον επόμενο γύρο μετά τη μεγάλη νίκη του Αργεντινού εις βάρος του Φελισιάνο Λόπεζ με 7-5, 2-6, 6-2.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο Ναδάλ μπήκε με ένα γρήγορο 3-0 στο ματς που έφερε τον Μονφίς σε “στριμωγμένη” θέση από την αρχή του ματς.

Ακολούθησε το πιο παραγωγικό κομμάτι του Γάλλου στο ματς που έπαιξε αρκετά καλά “καθαρίζοντας” εύκολα τα δικά του service game αλλά με break πίσω και τον Ναδάλ να σερβίρει πανέξυπνα, όλα είχαν τελειώσει.

Ο Ναδάλ ήταν κλασικά, πολύ σοβαρός και προσηλωμένος στο στόχο και πάτησε ανελέητα το γκάζι στο δεύτερο σετ απέναντι σε έναν Μονφίς που δαπανούσε περισσότερη ενέργεια στις συζητήσεις με τον umpire Μοχάμεντ Λαγιάνι παρά στο ματς!

Προς το τέλος του αγώνα και με τον Γκαέλ πλήρως νικημένο, είδαμε μερικά πανέμορφα ράλι καθώς ο Μονφίς έβαλε το entertainment mode on κερδίζοντας και το χειροκρότημα του ισπανικού κοινού!

Τετάρτη 9/5: 2ος γύρος Mutua Madrid Open
Edmund (Great Britain) beat Djokovic (Serbia) 6-3, 2-6, 6-3
Goffin (Belgium) beat Haase (Netherlands) 7-5, 6-3
Anderson (South Africa) beat Kukushkin (Kazakhstan) 5-7, 7-6(3), 6-2
Kohlschreiber (Germany) beat Bautista Agut (Spain) 6-3, 4-6, 7-5
Nadal (Spain) beat Monfils (France) 6-3 6-1
Schwartzman (Argentina) beat Lopez (Spain) 7-5 2-6 6-2

MADRID OPEN MEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post The man to beat! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα