Δεν Μάσα-ει! – VIDEO

22:04 9/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σαράποβα, στην πιο ολοκληρωτική φετινή της εμφάνιση, πήρε μια απολαυστική νίκη εις βάρος της Κίκι Μλαντένοβιτς και έκλεισε θέση για τον προημιτελικό του Madrid Premier Event!

Μία απολαυστική νίκη-εκδίκηση για την περσινή της ήττα στην Στουτγκάρδη αλλά και τα κακεντρεχή σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς η Κίκι Μλαντένοβιτς εις βάρος της, πήρε η Μαρία Σαράποβα!

Η Ρωσίδα τενίστρια έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση

για να κάνει δικό της το ντέρμπι κόντρα στην 24χρονη Γαλλίδα με 6-3, 6-4, μια νίκη απόλυτα δίκαιη καθώς ήταν η παίκτρια που πήρε τα περισσότερα ρίσκα και δικαιώθηκε.

Τώρα θα κληθεί να βγάλει εκτός την τενίστρια που απέκλεισε πολύ εμφατικά την Καρολίν Βοζνιάκι, δηλαδή την Κίκι Μπέρτενς που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα στην αγαπημένη της επιφάνεια.

Η εμφάνιση της Μαρίας ήταν ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε δει από την επιστροφή της στο τουρ πέρσι, με την ένταση των χτυπημάτων της να είναι φοβερή, τα σερβίς εκπληκτικά και την αυτοπεποίθησή της μετά από πολύ καιρό σε καλά επίπεδα.

Πέραν μιας κακής αρχής στα πρώτα δύο games του αγώνα, δεν χάρισε απολύτως τίποτα στη Μλαντένοβιτς, ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο και με πολύ επιθετικό προσανατολισμό, συνδυασμένο με περιορισμένα αβίαστα, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και απέκλεισε δίκαια την αντίπαλό της.

Μπορεί το αγαπημένο της, τα τελευταία χρόνια, χώμα να αναγεννήσει την πολύ πεσμένη Μάσα;

Η Ανέτ Κονταβέιτ έφτασε στα όριά της την Πέτρα Κβίτοβα αλλά δεν μπόρεσε να λυγίσει την Τσέχα τενίστρια που επιβλήθηκε της Εσθονής πολύ δύσκολα με 6-7(4), 6-3, 6-3.

Η Ισπανία θα έχει εκπρόσωπο στον προημιτελικό γύρο και αυτή θα είναι φυσικά η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο που νίκησε την Αμερικανίδα Μπερνάρντα Πέρα σε ακόμα ένα τρίσετο αγώνα.

Τετάρτη, 9/5: 3ος γύρος Madrid Open
Kasatkina (Russia) beat Muguruza (Spain) 6-2, 4-6, 6-3
Halep (Romania) beat Kr. Pliskova (Czech Republic) 6-1 6-4
Garcia (France) beat Goerges (Germany) 6-2 6-4
Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Stephens (USA) 6-2 6-3
Bertens (Netherlands) beat Wozniacki (Denmark) 6-2 6-2
Sharapova (Russia) beat Mladenovic (France) 6-3 6-4
Kvitova (Czech Republic) beat Kontaveit (Estonia) 6-7(4) 6-3 6-3
Suarez (Spain) beat Pera (USA) 2-6 6-2 6-4

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν Μάσα-ει! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα