Περίπατος Τσονγκά στο Μαρακές!

20:41 8/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά στη φετινή χωμάτινη σεζόν ο οποίος κέρδισε τον Σεντρίκ Μαρσέλ Στέμπε στην πρεμιέρα του στο Μαρακές!

Μπορεί να βρίσκεται ακόμα στο Νο116 στον κόσμο, μπορεί να συμμετέχει με wild card στο φετινό τουρνουά του Μαρακές, ωστόσο, ο Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά είναι ένας τενίστας που έχει στην πλάτη του δύο ημιτελικούς Γαλλικού Όπεν και δεν έχει ξεχάσει το τένις.

Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στο βασικό ταμπλό του Masters του Μαϊάμι καθώς αποκλείστηκε από τον Πάμπλο Κουέβας

στα προκριματικά, εντούτοις, ο 33χρονος Γάλλος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη χωμάτινη σεζόν επικρατώντας του Σεντρίκ-Μαρσέλ Στέμπε με 6-1, 7-6(3) για να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του Μαρακές.

Εκεί όπου τα πράγματα δυσκολεύουν απότομα μιας και τον περιμένει ο περσινός φιναλίστ και Νο3 του ταμπλό Κάιλ Έντμουντ που κέρδισε άνετα στην πρεμιέρα του τον Ούγκο Ουμπέρ με 6-3, 6-2.

Αρκετά θετικά κρατάει ο Τζο από το πρώτο του ματς στο Μαρόκο όπως το γεγονός ότι κράτησε όλες τις φορές το σερβίς της ενώ ήταν “σπιρτόζος” από τη βασική γραμμή με καλό αγωνιστικό ρυθμό παρά τα λίγα ματς που έχει στα πόδια του τον τελευταίο μήνα.

Η πρώτη έκπληξη του τουρνουά ήρθε διά χειρός Γκουίντο Αντρεότσι που απέκλεισε τον Άλμπερτ Ράμος ενώ θυμίζουμε πως το πολύ δυνατό φετινό ταμπλό περιλαμβάνει τα ονόματα των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φάμπιο Φονίνι!

Δευτέρα, 8/4: 1ος γύρος Morocco Open

Tsonga (France) beat Stebe (Germany) 6-1 7-6(3)
Edmund (Great Britain) beat Humbert (France) 6-3 6-2
Simon (France) beat Kovalik (Slovakia) 6-4 6-1
Daniel (Japan) beat M. Zverev (Germany) 6-3 6-0
Andreozzi (Argentina) beat Ramos (Spain) 6-3 7-6(5)

MOROCCO OPEN SINGLES DRAW | OOP(-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Περίπατος Τσονγκά στο Μαρακές! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα