Survivor αποχώρηση 8/4: Αυτή έφυγε από το παιχνίδι

20:26 8/4/2019 - Πηγή: Sportime

Survivor αποχώρηση 8/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Τρίτης (9/4) και μάλιστα αφορά την παίκτρια που θα αποχωρήσει.

Έγκυρα και έγκαιρα σας μεταφέραμε την ανατροπή που είχε γίνει με τη διαδικασία των υποψηφίων. Ανατροπή σε ότι αφορά τους τελικούς υποψηφίους. Διότι στα υπόλοιπα πέσαμε μέσα μέχρι κεραίας. Και τι εννοούμε; Στο γεγονός πως οι δύο ομάδες

πλέον θα έχουν δύο υποψηφίους και όχι τρεις. Μάλιστα κάθε ομάδα θα προτείνει για αποχώρηση παίκτη με την εθνικότητα να εναλλάσσεται. Τώρα η μαύρη ομάδα θα δει Τούρκο παίκτη να αποχωρεί, την επόμενη φορά θα έχει Έλληνα.

Όταν έρθει η σειρά της άσπρης ομάδας να βρεθεί στο συμβούλιο του Νησιού θα ξεκινήσει με Ελληνες υποψήφιους. Η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα ήταν που έχασε στην ασυλία. Στην πρώτα αγωνίσματα που έγιναν για την ασυλία μετά τη μείξη των δύο ομάδων και τις αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Γι’ αυτό και κλήθηκε να επιλέξει δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση. Διαβάστε εδώ πως επιλέχθηκαν η Σεντά και η Μελίσα από τη μαύρη ομάδα.

Survivor αποχώρηση 8/4

Οριστική επιβεβαίωση δεν έχουμε πάρει, ωστόσο η Μελίσα είναι αυτή που έμεινε εκτός. Η Σουντέ πήραν τις περισσότερες θετικές ψήφους, συνεπώς η Μελίσα είναι αυτή που αποχωρεί. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, θα ήταν… έγκλημα να αποχωρήσει η Σουντέ. Οι γυναίκες της μαύρης ομάδας είναι αρκετά δυνατές, εξαιτίας της παρουσίας της Σουντέ και της Κατερίνας Δαλάκα σε αυτή. Σε περίπτωση που έφευγε και η Σουντέ, τότε μόνο οι άσπροι θα κέρδιζαν στα αγωνίσματα.

Θα επανέλθουμε την Τρίτη με την οριστική πληροφόρηση, όμως σας είπαμε. Από την τουρκική πλευρά είναι πιο εύκολο να αντλήσει κάποιος πληροφόρηση. Κι από αυτή προκύπτει πως η Μελίσα είναι ήδη εκτός Survivor.

Survivor αποχώρηση 8/4

The post Survivor αποχώρηση 8/4: Αυτή έφυγε από το παιχνίδι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα