Εγκαταλείπει το τένις ο Αλμάγκρο

14:11 8/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νικολάς Αλμάγκρο αυτή την εβδομάδα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του σε τουρνουά, μιας και πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σε ηλικία 33 ετών…

Το Τσάλεντζερ της Μούρθια που ξεκινάει τη Δευτέρα, θα είναι το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του Νίκο Αλμάγκρο.

Ο Ισπανός, πληγωμένος από τους αμέτρητους τραυματισμούς του και τις τέσσερις εγχειρήσεις που έχει υποβληθεί τα τελευταία 15 χρόνια, αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του στο επαγγελματικό τένις.

Ο

κάτοχος 13 τίτλων ΑΤΡ και πρώην Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη, θα παίξει για τελευταία φορά στο τουρνουά της γενέτειρας του αυτή την εβδομάδα, με στόχο φυσικά να τελειώσει με τον ομορφότερο δυνατό τρόπο την καριέρα του.

Από τους πιο επιτυχημένους τενίστες της χωμάτινης επιφάνειας τον 21ο αιώνα ο Αλμάγκρο, έχει να επιδείξει επίσης και τέσσερις πορείες μέχρι τα προημιτελικά Grand Slam διοργανώσεων (τις τρεις στο Γαλλικό Όπεν).

Ο 33χρονος πέρασε 23 εβδομάδες εντός του Top10 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ενώ μέτρησε 19 Top10 νίκες στην καριέρα του, με την σημαντικότερη να έρχεται στο Barcelona Open του 2014, επί του Ράφαελ Ναδάλ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εγκαταλείπει το τένις ο Αλμάγκρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα