Ώρα προημιτελικών στην Κίνα

Το Shanghai Masters οδεύει στο τέλος του και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στο τουρνουά, από μέρα σε μέρα, γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον. Αναλυτικά το OOP της Παρασκευής…

Μια πολύ συναρπαστική ημέρα ξημερώνει για τον κόσμο του τένις. Οι οκτώ εναπομείναντες αθλητές, θα “παλέψουν” για να “κλείσουν” τις θέσεις τους στην τελική τετράδα του προτελευταίου Masters της χρονιάς, το πρωί της Παρασκευής.

Πρώτο, χρονικά, παιχνίδι, αυτό του Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ αυτή την στιγμή, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κόντρα στον φορμαρισμένο της τελευταίες εβδομάδες στο Ασιατικό Swing, Κάιλ Έντμουντ.

Οι

δυο τους, θα “διασταυρώσουν” τα ξίφη τους στις 08:00GR. Αυτή, θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση των δυο σε επίπεδο ΑΤΡ, με τον νεαρό Γερμανό να έχει αναδειχθεί νικητής στις τρεις προηγούμενες.

Μόνο ευκαταφρόνητο εμπόδιο δεν θα είναι, όμως, για τον “Σάσα”, ο Βρετανός, που δεν έχει χάσει ακόμη σετ σε τρεις αγώνες του στην Σαγκάη αυτή την εβδομάδα, κόντρα σε Κράινοβιτς, Σέπι και Γιάρι κατά σειρά.

Επόμενος αγώνας, στις 09:30GR περίπου, αυτός του πιο φορμαρισμένου ανθρώπου αυτή τη στιγμή στο ανδρικό Tour, του Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον τενίστα που απέκλεισε τον “δικό” μας Στέφανο Τσιτσιπά στην προηγούμενη φάση του θεσμού, τον Κέβιν Άντερσον.

Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι ακόμη μια φορά μέσα στο 2018, κι αυτή δεν είναι άλλη από την μεταξύ τους μονομαχία στον τελικό του Wimbledon, με τον Σέρβο να αναδεικνύεται πρωταθλητής χωρίς να χάσει σετ.

Αν ο Νόλε περάσει και το εμπόδιο του Νοτιοαφρικανού τότε θα γίνει το απόλυτο φαβορί για το Year End No1, αν και ακόμη και τώρα θεωρείται ο επικρατέστερος για να τερματίσει την σεζόν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Στις 11:00GR περίπου, θα διεξαχθεί το ντέρμπι των αουτσάιντερ, με τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς, που φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του αλλά κάνει καλή σεζόν γενικά, να αντιμετωπίζει τον εξαιρετικό αυτή την εβδομάδα Μάθιου Έμπντεν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή θα είναι η παρθενική συνάντηση των δυο στο Tour.

Τέλος, στις 13:30GR αναμένεται να ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας στην Σαγκάη. Ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο2 στον κόσμο αυτή την ώρα, Ρότζερ Φέντερερ, θα παίξει κόντρα στον εξαιρετικό φέτος Κέι Νισικόρι, ο οποίος απειλεί να εκθρονίσει τον Ελβετό.

Είναι ένα ζευγάρι που έχουμε δει αρκετές φορές, συγκεκριμένα επτά, με τον Ιάπωνα να έχει κερδίσει δις, και τον 37χρονο πλέον “Βασιλιά” να έχει αναδειχθεί νικητής τις υπόλοιπες πέντε φορές.

Ο Φέντερερ δεν παίζει καλά αυτή την εβδομάδα και δυσκολεύεται να κερδίσει αγώνες, μιας και επιβλήθηκε των Μεντβέντεφ και Μπαουτίστα Άγκουτ στα τρία σετ αντίστοιχα, με το Νο12 του κόσμου από την άλλη, να φαντάζει ο ιδανικός για να τον θέσει νοκ-άουτ από τον θεσμό, αυτή την στιγμή.

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ώρα προημιτελικών στην Κίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα