Μεγάλη έκπληξη από Γκασπαριάν στην Αυστρία

Η Μαργαρίτα Γκασπαριάν έκανε την μεγάλη έκπληξη στο Ladies Linz σήμερα, κερδίζοντας στα τρία σετ την Κίκι Μπέρτενς, για την φάση των “16” της διοργάνωσης…

Φοβερή εμφάνιση και την μεγαλύτερη νίκη της τα τελευταία χρόνια πανηγύρισε η Μαργαρίτα Γκασπαριάν, η οποία ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από τον τίτλο στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε και την Κίκι Μπέρτενς στον 2ο γύρο

του τουρνουά στο Λιντς της Αυστρίας, περνώντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ρωσίδα, Νο137 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αφού απέκλεισε την Μόνικα Πούιγκ στον 1ο γύρο, επιβλήθηκε μετά από 2 ώρες και 21 λεπτά και του Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης με σκορ 7-5, 2-6, 7-6(3) και “σφράγισε” την θέση της στην φάση των “8”.

Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλίδα Καμίλα Γκιόργκι αύριο. Στις υπόλοιπες αναμέτρησεις σήμερα, η Μπάρμπορα Στρίτσοβα κέρδισε πολύ άνετα με 6-0, 6-1 την Κριστίνα Πλίσκοβα και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα παίξει με την Άλισον Βαν Ούιτβανκ.

Η Αντρέα Πέτκοβιτς, μετά την νίκη της κόντρα στο Νο1 του ταμπλό στο Λιντς, Γιούλια Γκέργκες, χθες, κέρδισε σήμερα και την συμπατριώτισσα της Τατιάνα Μαρία με 6-1, 6-3, συνεχίζοντας τις φοβερές εμφανίσεις της στην Αυστρία αυτή την εβδομάδα.

Τέλος, η Εκατερίνα Αλεξάντροβα αφού κέρδισε την Κατερίνα Σινιάκοβα στον 1ο γύρο, απέκλεισε με ανατροπή σήμερα και την Σουηδέζα Γιοζάνα Λάρσον με σκορ 3-6, 6-1, 6-1 και “έκλεισε” τον εμφύλιο με την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στα προημιτελικά.

Πέμπτη 11/10: 2ος Γύρος Ladies Linz

Gasparyan (Russia) beat Bertens (Netherlands) 7-5, 2-6, 7-6(3)
Strycova (Czech Republic) beat Kr. Pliskova (Czech Republic) 6-0, 6-1
Alexandrova (Russia) beat Larsson (Sweden) 3-6, 6-1, 6-1
Petkovic (Germany) beat Maria (Germany) 6-1, 6-3

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μεγάλη έκπληξη από Γκασπαριάν στην Αυστρία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα