Παλικαρίσια ανατροπή του Τιμ στο ντέρμπι – VIDEO

Ο Ντομινίκ Τιμ πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή σε βάρος του Μπόρνα Τσόριτς, στο μεγάλο ντέρμπι της σημερινής ημέρας στο Παρίσι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Rolex Masters. Ζβέρεφ, Σοκ και Κατσάνοφ προκρίθηκαν επίσης στους “8”…

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή του στα ΑΤΡ Finals του Λονδίνου ήρθε ο Ντομινίκ Τιμ

μετά την σημερινή του επικράτηση, με μεγαλειώδη ανατροπή, σε βάρος του νεαρού Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς, στην φάση των “16” του τελευταίου Masters της σεζόν.

Έχοντας το κοινό του Παρισιού μαζί του, και την αγαπημένη του Κριστίνα Μλαντένοβιτς στο box του, ο Αυστριακός μπορεί να βρέθηκε πίσω με σετ από το Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως μετά από δυόμιση ώρες φοβερής μάχης, πανηγύρισε την μεγάλη νίκη.

Ο Τιμ επικράτησε με 6-7(3), 6-2, 7-5, αν και έμεινε πίσω με μπρέικ και στο τρίτο σετ του αγώνα (1-3), και πλέον περιμένει μια ήττα του Κέι Νισικόρι απόψε από τον Κέβιν Άντερσον, ώστε να προκριθεί και μαθηματικά από σήμερα στους τελικούς του Λονδίνου.

Intensity from start to finish!

@ThiemDomi squeezes past Borna Coric 6-7(3) 6-2 7-5 to reach his first #RolexParisMasters quarter-final. pic.twitter.com/H1siWg3o66

Tennis TV (@TennisTV) 1 Νοεμβρίου 2018


Αν ο Νοτιοαφρικανός δεν αποκλείσει, στο τελευταίο ματς της βραδιάς, τον Νισικόρι, τότε ο Τιμ θα χρειαστεί οπωσδήποτε ο Γιαπωνέζος να ηττηθεί στα προημιτελικά του θεσμού. Όπως και να έχει πάντως, όσο προχωράει στην διοργάνωση ο Αυστριακός δεν έχει κάτι να φοβάται, όσον αφορά την πρόκριση στα Finals.

Ο χαμένος του ντέρμπι σήμερα, Μπόρνα Τσόριτς, δεν έχει πλέον ελπίδες να πάει στο Λονδίνο ούτε ως αναπληρωματικός, αλλά από την ερχόμενη Δευτέρα θα πανηγυρίσει άνοδο στο Νο11 του κόσμου, στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ!

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει η άνετη επικράτηση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν με 6-4, 6-2, ενώ άξια αναφοράς είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του υπερασπιστή του τίτλου Τζακ Σοκ, για πρώτη φορά φέτος μέσα στο 2018.

Ο Αμερικανός κέρδισε τον Μάλεκ Τζαζίρι με 6-0, 6-4, πέτυχε την ένατη μόλις νίκη του φέτος και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ, θέλοντας να συνεχίσει την προσπάθειά του για υπεράσπιση του τίτλου του στο Παρίσι.

Τέλος, ο Κάρεν Κατσάνοφ, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει αύριο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά, μετά από αγώνα-θρίλερ απέκλεισε τον Τζον Ίσνερ με 6-4, 6-7(9), 7-6(8) αξιοποιώντας το πέμπτο ματς πόιντ του, έχοντας σώσει πρώτα δυο του Αμερικανού.

Πέμπτη 1/11: 3ος Γύρος Paris Masters

Thiem (Austria) beat Coric (Croatia) 6-7(3), 6-2, 7-5
A. Zverev (Germany) beat Schwartzman (Argentina) 6-4, 6-2
Khachanov (Russia) beat Isner (USA) 6-4, 6-7(9), 7-6(8)
Sock (USA) beat Jaziri (Tunisia) 6-0, 6-4
Djokovic (Serbia) beat Dzumhur (Bosnia & Herzegovina) 6-1, 2-1 ret.
Cilic (Croatia) beat Dimitrov (Bulgaria) 7-6(5), 6-4

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παλικαρίσια ανατροπή του Τιμ στο ντέρμπι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα