Καθυστερημένη πρεμιέρα για Φέντερερ

4η ημέρα αγώνων στο Παρίσι με τον ξεκούραστο Ρότζερ Φέντερερ να κάνει πρεμιέρα απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Φάμπιο Φονίνι

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τον τίτλο στη γενέτειρά του αλλά και με μια επιπλέον ημέρα, βάλσαμο, ξεκούρασης, ο Ρότζερ Φέντερερ θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο Paris Rolex Masters αντιμετωπίζοντας στο πρώτο βραδινό ματς (20:30GR-COSMOTE SPORT 6HD) τον Φάμπιο Φονίνι.

Ο

37χρονος Ελβετός, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αγωνιστεί στο Παριζιάνικο Masters, για πρώτη φορά μετά το 2015, θέλοντας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για επιστροφή στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης κι αυτό θα συμβεί αν τα πάει εξαιρετικά καλά στα δύο τελευταία τουρνουά της χρονιάς, σε Παρίσι και Λονδίνο.

Πρόκειται μόλις για την 4η συνάντηση των δύο ανδρών στο ATP World Tour, με τον Βασιλιά να μην έχει χάσει σετ (8-0) από τον 31χρονο Ιταλό, στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους (Rogers Cup 2007, Wimbledon 2012, Davis Cup 2014).

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του μεγάλου σημερινού ντέρμπι Άντερσον-Νισικόρι (22:30GR) που θα κλείσει το σημερινό πρόγραμμα.

Nωρίτερα (14:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Νταμίρ Τζουμχούρ που προέρχεται από τη νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά στο 2ο γύρο.

O 31χρονος Σέρβος, τρέχει ένα σερί 19 νικών στο ATP Tour και οδεύει με ακρίβεια προς τον 33ο Masters τίτλο της καριέρας του, θέλοντας να πιάσει στην 1η θέση τον πολυνίκη της σειράς ATP Masters, Ράφαελ Ναδάλ.

Ντόμινικ Τιμ, Μάριν Τσίλιτς και Τζον Ίσνερ θα συνεχίσουν την προσπάθεια συγκομιδής πολύτιμων βαθμών για την πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου.

Ο Αυστριακός θα αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο Μπόρνα Τσόριτς στο κεντρικό court (16:00GR) ενώ ο Ίσνερ θα παίξει στο Court 1 με τον επίσης υπολογίσιμο, Κάρεν Κατσάνοφ.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Καθυστερημένη πρεμιέρα για Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα