Οι άγνωστες πτυχές στη ζωή της Μαρίας Σάκκαρη – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι του ANT1 και την εκπομπή “Το Πρωινό”, για την ζωή της, την καριέρα της στο τένις και την… οικογενειακή γαλούχηση στο άθλημα.

Είναι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αυτήν την στιγμή, και Νο41 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Η Μαρία Σάκκαρη φιλοξενήθηκε από την κάμερα του ΑΝΤ1 και έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκαλύπτοντας και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Αναλυτικά

όσα είπε:

Για την πρώτη της στιγμή που έπιασε ρακέτα: “Ξεκίνησα σε πολύ μικρή ηλικία το τένις, περίπου 5-6 χρονών. Έκανα πολλά αθλήματα από μικρή, έκανα κολύμβηση, καράτε, μπαλέτο. Με έκοψαν από το καράτε, έφυγα από την κολύμβηση, με έκοψαν και από το μπαλέτο και έτσι αφοσιώθηκα στο τένις. Δυσκολευόμουν αρκετά μερικές φορές όταν ήμουν μικρή, διότι σχολούσα αργά από το σχολείο και έπρεπε να κάνω πολλά πράγματα μετά από αυτό. Αναγκαζόμουν να τρώω μέσα στο αμάξι αρκετές φορές”.

Για τις διατροφικές της συνήθειες: “Όταν κάνω μεγάλες νίκες, επιβραβεύω τον εαυτό μου τρώγοντας ένα μπέργκερ, ή μια πίτσα, ή κάτι άλλο που δεν είναι υγιεινό, αλλά γενικότερα προσέχω πολύ για να διατηρηθώ.

Για την ζωή μιας κορυφαίας τενίστριας: “Είναι πολύ δύσκολο, βασανιστικό δεν θέλω να το πω, γιατί τα ξενοδοχεία είναι φανταστικά, οι διοργανώσεις είναι μεγάλες και κατ’ επέκταση ωραίες, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Δεν είμαστε ρομπότ, δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια σε καλή κατάσταση. Όταν χάνω αγώνες δέχομαι bullying συχνά, μου βρίζουν την οικογένεια, τους ανθρώπους που αγαπώ. Εμπλέκεται το στοίχημα σε όλο αυτό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεφεύγουν πολλοί. Κάποιες φορές η μοναξιά είναι δύσκολη αλλά αν θες να πετύχεις πρέπει να έχεις υπομονή”.

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Σερίνα Γουίλιαμς: “Είμαστε φίλοι με τον Στέφανο και γνωριζόμαστε πολύ καλά, αν και μικρότερος από εμένα. Όσον αφορά την Σερίνα, είναι επιβλητική, δεν μιλάει με άλλες αθλήτριες στα αποδυτήρια, είναι ξεχωριστή”.

Δείτε εδώ την συνέντευξη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο τηλεοπτικό κανάλι του ANT1

The post Οι άγνωστες πτυχές στη ζωή της Μαρίας Σάκκαρη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα