Με την αύρα του Νο1 στα προημιτελικά – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επωφελήθηκε από την απόσυρση του Νταμίρ Ντζουμούρ στις αρχές του δευτέρου σετ, στην μεταξύ τους αναμέτρηση, και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Rolex Masters. Στους “8” και ο Μαρίν Τσίλιτς που κέρδισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ…

Αφού εξασφάλισε πρώτα την άνοδό του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ χθες,

μετά την απόσυρση του Ράφαελ Ναδάλ από το Παρισινό Masters, ο Νόβαν Τζόκοβιτς σήμερα χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά για να προκριθεί στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο Σέρβος πρωταθλητής βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 6-1, 2-1, όταν ο αντίπαλός του, Νταμίρ Ντζουμούρ, που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά, εγκατέλειψε την αναμέτρηση με πρόβλημα τραυματισμού στην μέση.

An unfortunate end. @DjokerNole is through to the QFs in Paris after opponent Dzumhur is forced to retire through injury.

Get well soon, @DzumhurDamir! pic.twitter.com/T3g0iAa85I

Tennis TV (@TennisTV) 1 Νοεμβρίου 2018


Αυτήν ήταν η 20η συνεχόμενη νίκη του “Νόλε”, ο οποίος αν και δεν χρειάστηκε να φτάσει την απόδοσή του… στα κόκκινα, έκανε την δουλειά του ξεκούραστα, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο, είναι η αλήθεια, στο εναρκτήριο σετ του αγώνα.

Ο Τζόκοβιτς έκανε δυο μπρέικ στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδού, κι όντας αποτελεσματικότατος πίσω από το σερβίς του, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βόσνιο, Νο52 στον κόσμο αυτήν την στιγμή.

Στο δεύτερο σετ ο Σέρβος πρόλαβε να κάνει ένα μπρέικ, πριν ο αντίπαλός του αποσυρθεί από την αναμέτρηση.

Στα προημιτελικά του Παρισιού, το… επόμενο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Μαρίν Τσίλιτς, ο οποίος νωρίτερα σήμερα επιβλήθηκε του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 7-6(5), 6-4 και πέρασε στους “8” καλύτερους του θεσμού.

Ajmo, Marin @cilic_marin moves into the QFs after edging a tight contest with Dimitrov 7-6(5) 6-4. #RolexParisMasters pic.twitter.com/lqMtzMlvHL

Tennis TV (@TennisTV) 1 Νοεμβρίου 2018


Στην τελευταία εμφάνιση του Τζόκοβιτς στο Masters της Γαλλίας, ο Τσίλιτς τον είχε κερδίσει στα δυο σετ το 2016, με τον Σέρβο να επιζητεί εκδίκηση φέτος, στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στο Νο5 του ταμπλό.

Πέμπτη 1/11: 3ος Γύρος Paris Masters

Djokovic (Serbia) beat Dzumhur (Bosnia & Herzegovina) 6-1, 2-1 ret.
Cilic (Croatia) beat Dimitrov (Bulgaria) 7-6(5), 6-4

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με την αύρα του Νο1 στα προημιτελικά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα