Πάει Μαϊάμι ο Μονφίς, εκτός ο Ράμος!

Ο Γκαέλ Μονφίς παρά τον τραυματισμό του στην πλάτη, θα αγωνιστεί στο επικείμενο Miami Masters. Αντίθετα, ο Άλμπερτ Ράμος Βινόλας απέσυρε την συμμετοχή του από τον θεσμό.

Μπορεί ο Γκαέλ Μονφίς να εγκατέλειψε το πρόσφατο παιχνίδι του κόντρα στον Πιέρ Ιγ Ερμπέρ στο Indian Wells λόγω τραυματισμού, όμως ο Γάλλος σκοπεύει να αγωνιστεί στο Masters του Μαϊάμι μέσα στον μήνα, όπως έκανε γνωστό

ο ίδιος.

Ο Λα Μονφ ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερμπέρ την Τρίτη, την οποία και εγκατέλειψε στα μέσα του δευτέρου σετ ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-6, 1-3, αλλά δεν πετάει λευκή πετσέτα ενόψει του Miami Masters, όπου αναμένεται να αγωνιστεί.

Βίοι αντίθετοι για Γκαέλ Μονφίς και Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, μιας και ο δεύτερος γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να δώσει το παρών στο δεύτερο μεγάλο τενιστικό ραντεβού του Μαρτίου, στο Masters του Μαϊάμι.

Ο Ισπανός διανύει κακή αγωνιστική περίοδο και σαν να μην έφτανε αυτό, προστέθηκε στα προβλήματά του και ένας μικροτραυματισμός στο δεξί του χέρι, ο οποίος δεν θα τον αφήσει να αγωνιστεί στο δυνατό τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 21 Μαρτίου μέχρι την 1 Απριλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Την θέση του Ράμος στο ταμπλό του τουρνουά θα πάρει ο Ρώσος Μίχαηλ Γιούζνι, ο οποίος θα επωφεληθεί από την απόσυρση του Νο22 του κόσμου και δεν θα χρειαστεί να παίξει προκριματικά για να ενταχθεί στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πάει Μαϊάμι ο Μονφίς, εκτός ο Ράμος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα