Κυρίαρχος στο κάτω μέρος του ταμπλό! – VIDEO

Μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον Μάγερ, μπορεί να ακολουθεί πολύ δύσκολο ματς με τον Κολσράιμπερ, ωστόσο ο Ντελ Πότρο είναι το αντίπαλο δέος του Φέντερερ στο φετινό Indian Wells Masters!

Πολύ δύσκολη νίκη με ανατροπή, μετά από δυόμιση ώρες σκληρής μάχης, πέτυχε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στον Αργεντίνικο εμφύλιο με τον Λεονάρντο Μάγερ για τους “16” του BNP Paribas Open!

Ο 29χρονος από το Ταντίλ, κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά τον συμπατριώτη του σε ισάριθμες συναντήσεις στο tour, εξασφαλίζοντας

την πρόκριση στα προημιτελικά της Masters διοργάνωσης.

Το Νο6 του ταμπλό, έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και επικράτησε με 3-6, 7-6(2), 6-3 του καλού του φίλου, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία των τελευταίων εβδομάδων στο ATP World Tour.

To match point του Ντελ Πότρο

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/03/qcvtq.mp4

Πλέον, ο Πύργος μετράει 8 συνεχόμενες νίκες, προερχόμενος από την κατάκτηση του Abierto Mexicano Telcel στο Ακαπούλκο.

Ο Ντελ Πότρο βρέθηκε να χάνει με σετ και με break στο 2ο, όμως απάντησε άμεσα στο break και κυριάρχησε στο tie break, ολοκληρώνοντας τη δουλειά με σχετικό έλεγχο στο καθοριστικό σετ.

“Δεν ξέρω πως το έκανα αλλά τα κατάφερα. Εντυπωσιάστηκα με το επίπεδο του Λεονάρντο σήμερα. Του αξίζει να παίζει έτσι ακριβώς. Γύρισα το παιχνίδι και έλεγξα τους πόντους. Μετά το tie break έπαιξα πολύ καλύτερα” είπε ο Ντελ Πότρο που το 2013 ήταν φιναλίστ στο Indian Wells, χάνοντας απ’τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό.

Ο 29χρονος Αργεντίνος, Νο8 στον κόσμο, τελείωσε το ματς με 28 winners και 23 αβίαστα λάθη.

Με την πρόκριση στα προημιτελικά, ο Ντελ Πότρο θα κερδίσει άλλη μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ανεβαίνοντας στο Νο7 του κόσμου ενώ έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει και τον Ντόμινικ Τιμ στην 6η θέση.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ντελ Πότρο, ο Φίλιπ Κοσράιμπερ που πραγματοποιεί επίσης εξαιρετικό τουρνουά.

Ο 34χρονος Γερμανός, Νο37 στον κόσμο, κέρδισε 6-4, 7-6(1) τον Πιερ Χιουζ Ερμπέρτ και προκρίθηκε στον πρώτο του Masters προημιτελικό εδώ και 8 χρόνια (Τορόντο 2010).

Πριν το Indin Wells, ο Κολσράιμπερ δεν είχε καταφέρει να πετύχει δύο σερί νίκες μέσα στο 2018 και πλέον είναι στις τρεις συνεχόμενες, μια εκ των οποίων κόντρα στο Νο2 του ταμπλό Μάριν Τσίλιτς στο 2ο γύρο.

Τα ζευγάρια της φάσης των “8”, έχουν ως εξής:

Federer vs Chung (Πέμπτη 15/03)
Coric vs Anderson (Πέμπτη 15/03)

Raonic vs Querrey (Παρασκευή 16/03)
Del Potro vs Kohlschreiber (Παρασκευή 16/03)

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Κυρίαρχος στο κάτω μέρος του ταμπλό! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα