Ο Τσανγκ εμπόδιο για το Νο1!

Ενάμιση μήνα μετά τον “μισό” ημιτελικό τους στο Australian Open 2018, Ρότζερ Φέντερερ και Χίον Τσανγκ διασταυρώνουν και πάλι τις ρακέτες τους με φόντο την πρόκριση στους “4” του BNP Paribas Open

Μια νίκη μακριά από την εξασφάλιση της παραμονής του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ που

μετράει 15 σερί νίκες τη φετινή σεζόν, χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα!

Ο 36χρονος Ελβετός, πετάει κυριολεκτικά στο court και ξεπερνά με άνεση και επιβλητικότητα κάθε εμπόδιο που στέκεται στο διάβα του, συνεχίζοντας την απόλυτη κυριαρχία του στο ATP World Tour τους τελευταίους μήνες.

Σήμερα (ξημερώματα Παρασκευής – 04:00GR-Cosmote Sport 6HD – TV SCHEDULE), ο Βασιλιάς του τένις θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικά επικίνδυνο Χίον Τσανγκ στον δεύτερο προγραμματισμένο προημιτελικό του Indian Wells Masters, στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων στη Coachella Valley, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά υπεράσπισης του τίτλου στην Καλιφόρνια.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί αντιμέτωποι για πρώτη φορά για τα ημιτελικά του πρώτου Grand Slam της νέας σεζόν στη Μελβούρνη, όμως μια τρομακτική φουσκάλα στο πόδι του Νοτιοκορεάτη τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα προς το τέλος του 2ου σετ (6-1, 5-2).

Ο Τσανγκ, Νο26 της παγκόσμιας κατάταξης (career high), πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τουρνουά έχοντας χάσει μόλις ένα σετ (αυτό από τον Λάγιοβιτς στην πρεμιέρα του) ενώ έχει βγάλει εκτός δύο seeded τενίστες, τον 12-Τόμας Μπέρντιχ και τον 30-Πάμπλο Κουέβας με straight sets νίκες.

Πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα στο παρελθόν (κ παρόν) και το μέλλον του αθλήματος αφού ο Χίον Τσανγκ θεωρείται ένα ανερχόμενο αστέρι που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στο ATP World Tour. Άλλωστε είναι και κάτοχος του πρώτου NextGen ATP Finals, πέρυσι τον Νοέμβριο στο Μιλάνο…

Ο πρώτος προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για νωρίτερα (22:00GR-Cosmote Sport 6HD) ανάμεσα στον Κέβιν Άντερσον και τον Μπόρνα Τσόριτς, στην 4η μεταξύ τους συνάντηση στο tour.

Ο ξανθομάλλης Νοτιοαφρικανός, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, μετράει τρεις νίκες κόντρα στον 21χρονο Κροάτη που βρίσκεται στο Νο49 και μετά την μέχρι τώρα πορεία του στο Indian Wells, αναμένεται να ανέβει στο Νο41 του κόσμου.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό court θα ανοίξει (20:00GR) με τον τρίτο προημιτελικό των γυναικών ανάμεσα στην Αντζελίκ Κέρμπερ και την Ντάρια Κασάτκινα που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Νο2 του ταμπλό, Καρολίν Βοζνιάκι στον 4ο γύρο.

Λίγο αργότερα (02:00GR), θα μάθουμε και την τέταρτη ημιφιναλίστ του Premier Mandatory τουρνουά στο Indian Wells, που θα προκύψει από την αναμέτρηση της Βίνους Γουίλιαμς και την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο.

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Ο Τσανγκ εμπόδιο για το Νο1! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα