Σαν να μην πέρασε μια μέρα...(video)

Από τη μία πλευρά η ΤΣΣΚΑ, με ελάχιστες αλλαγές στο δυναμικό της. Κι από την άλλη η Μπαρτσελόνα, με πολλές προσθαφαιρέσεις και με κακό...παρελθόν στη Μόσχα, καθώς αγνοεί τη νίκη από το Δεκέμβριο του 2012. Η ομάδα του Ιτούδη με ομαδικότητα και κατά διαστήματα σωστή αμύντικη προσέγγιση, έφτασε στην πρώτη νίκη της, ενώ οι "μπλαουγράνα" έχουν δρόμο μπροστά τους, παίρνοντας λίγα πράγματα στο σκορ από Πάνγκος και Ερτέλ.

Νευρική εκκίνηση
Οι ομάδες μπήκαν κάπως νωθρά στο παρκέ της κατάμεστης "Megasport Arena", σαν
να προσπαθούσαν να...ξεσκουριάσουν από τη θερινή ραστώνη. Οι περισσότεροι πόντοι στο πρώτο πεντάλεπτο ήρθαν από τη γραμμή των βολών κι η είσοδος του Σέρχι Ροδρίγεθ έδωσε μια σπίθα στην ΤΣΣΚΑ, η οποία με δύο τρίποντα του Ισπανού έφτασε στο 21-14, ενώ ο Κούριτς με σουτ από την περίμετρο "έκλεισε" την πρώτη περίοδο στο 21-17.

Πάτησε γκάζι και χάθηκε...
Κάπου εκεί οι Μοσχοβίτες αποφάσισαν να παίξουν καλύτερη άμυνα, ο Χάινς έβγαλε τις...τανάλιες του, ο Χίγκινς ήταν παρών και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Κλάιμπερν ήταν δημιουργικός, η Μπαρτσελόνα εξαφανίστηκε και κάπως έτσι δίχως να το...καταλάβει, βρέθηκε να χάνει με διαφορές που υπερέβησαν τους 20 πόντους και να πηγαίνει στα αποδυτήρια στο -22, 51-29.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων κι ο Πουστοβί
Ο Ιτούδης είδε τους παίκτες του να χαλαρώνουν και την Μπαρτσελόνα να το εκμεταλλεύεται, με τους νεοφερμένους Κούριτς και Πουστοβί να συνδράμουν. Ο Ουκρανός "γέμισε" τη ρακέτα με την παρουσία του, εν συγκρίσει με τους αναιμικούς Τόμιτς και Σεραφέν. Με τετράποντο του Κούριτς και βολές του Σμιτς, οι Καταλανοί μείωσαν στους 11, 69-58 με την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου.

Δεν είχε συνέχεια η αντεπίθεση
Μάλιστα το πρώτο καλάθι του Πάνγκος, έφερε τη διαφορά ακόμη πιο χαμηλά (69-60) αλλά μέχρι εκεί. Η ποιότητα του Ντε Κολό, η σταθερά καλή απόδοση του Χίγκινς κι η ευστοχία από τη γραμμή των βολών, έδωσαν την εύκολη νίκη στην ΤΣΣΚΑ με το άνετο 95-75.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα 95-75

Megasport Arena, Μόσχα, Ρωσία
Εισιτήρια: 12.023

Δεκάλεπτα: 21-17, 51-29, 69-58, 95-75

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Χίγκινς 18, Ντε Κολό 17, Κλάιμπερν 13, Ροδρίγεθ 12, Χάινς 8, Χάκετ 7, Βοροντσέβιτς 7, Κουρμπάνοφ 6, Χάντερ 6, Ούχοφ 1, Πίτερς, Αντόνοφ.

Μπαρτσελόνα: Κούριτς 15, Μπλάζιτς 11, Πουστοβί 8, Σίνγκλετον 7 Σεραφέν 6, Τόμιτς 6, Ερτέλ 5, Κλαβέρ 4, Οριόλ 4, Πάνγκος 2, Ρίμπας.
Keywords
Τυχαία Θέματα