Ονειρεμένη Μπάρτι στην 8αδα – VIDEO

Μετά τη Μαρία Σάκκαρη, η Άσλει Μπάρτι έβγαλε εκτός συνέχειας στη Μελβούρνη και τη Μαρία Σαράποβα, συνεχίζοντας την εκπληκτική της παρουσία στο Major της πατρίδας της

Η πρώτη Αυστραλέζα που προκρίνεται στην 8αδα του Australian Open, εδώ και 10 χρόνια, έγινε η Άσλει Μπάρτι η οποία πέτυχε σπουδαία νίκη επί της πρώην πρωταθλήτριας του θεσμού και πρώην Νο1 στον κόσμο, Μαρία Σαράποβα.

Ανατρέποντας το προβάδισμα της Ρωσίδας, η 22χρονη Αυστραλέζα

επιβλήθηκε 4-6, 6-1, 6-4 της αντιπάλου της και για πρώτη φορά στην καριέρα της θα δώσει το παρόν σε προημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο.



Η Μπάρτι που πρόσφατα είχε εγκαταλείψει το τένις για να ασχοληθεί με το επαγγελματικό κρίκετ στην Αυστραλία, στη φάση των “8” της Μελβούρνης θα αντιμετωπίσει την εξίσου φορμαρισμένη, Πέτρα Κβίτοβα η οποία έβαλε τέλος στην παραμυθένια πορεία της 17χρονης Αμάντα Ανισίμοβα στο νησί.

Το Νο8 του ταμπλό, δεν έδωσε περιθώρια στην αντίπαλό της και με 6-2, 6-1 επί της ταλαντούχας Αμερικανίδας, πήρε το εισιτήριο για τρίτη φορά στην καριέρα της, για την προημιτελική φάση του Australian Open.

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ονειρεμένη Μπάρτι στην 8αδα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα