Να, γιατί θα πάρει το πρωτάθλημα!

Στην ίσως πιο άνετη νίκη του στη σεζόν ο ΠΑΟΚ έδειξε γι’ ακόμη μία φορά πως είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα.

Με περισσότερους από 20.000 φίλους της ομάδας στις εξέδρες οι Θεσσαλονικείς προσέφεραν γκολ και θέαμα στον κόσμο τους και συνεχίζουν να… προελαύνουν στη φετινή σεζόν με 15 νίκες σε 16 αναμετρήσεις και 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν

ξανά καταλυτικός, όπως πάντα άλλωστε όταν βρίσκεται σε καλή μέρα… Με ένα μαγικό γκολ ο Ολλανδός γιόρτασε την ανανέωση του συμβολαίου του, «ξεκλείδωσε» πολύ νωρίς το ματς και έδωσε την άνεση στους συμπαίκτες του να διαχειριστούν το υπόλοιπο του αγώνα.

Φυσικά, όταν πλησίασε στο κόρνερ μπροστά στη θύρα 4, ο «αφάνας» αποθεώθηκε. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναγνωρίζει την προσφορά του, όπως και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών και είναι ο μεγαλύτερος κριτής γι’ αυτούς…

Σε ένα ματς που κανείς δεν υστέρησε για την ομάδα του Λουτσέσκου ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, όμως η αγκαλιά του στον 18χρονο Λευτέρη Λύρατζη που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο σημαντική. Η προσωπικότητα του Πορτογάλου δίνει κίνητρο στα νέα παιδιά να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, είναι δίπλα τους καθημερινά και τους δείχνει το δρόμο από την Τούμπα στην… κορυφή της Ευρώπης.

Οι Κρέσπο και Πασχαλάκης, που επίσης ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους τις προηγούμενες μέρες, ήταν ξανά στυλοβάτες στις λίγες φάσεις που χρειάστηκαν. Η αυτοπεποίθηση που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είναι ενδεικτική της ψυχολογίας, που έχουν το τελευταίο διάστημα. Για τον ΠΑΟΚ πολύ πιο σημαντικές από τις μεταγραφές φάνηκε πως ήταν οι ανανεώσεις και πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο δρόμο προς τον τίτλο.

Ο Μίσιτς ήρθε, ο Σβιντέρσκι είναι επίσης εδώ, έρχονται και οι Γιαννούλης-Ενρίκε.

Η Τούμπα σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ενθουσιασμένη. Ενθουσιασμένη για μία ομάδα, που φέτος δεν μπορεί κανένας και τίποτα να την σταματήσει…

Το τελευταίο ματς του Γιαννούλη με τον Ατρόμητο

Σβιντέρσκι: Για τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ!

The post Να, γιατί θα πάρει το πρωτάθλημα! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα