Μεντβέντεφ: “Μπορώ να κερδίσω τον Τζόκοβιτς!” – VIDEO

Γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να θέσει σοβαρά προβλήματα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Πλημμυρίζει από αυτοπεποίθηση και πώς να τον αδικήσεις;

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει κάνει, ήδη, την καλύτερη πορεία σε Slam προκριθείς στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, παίζει εξαιρετικό τένις από το δεύτερο μισό του 2018 ενώ συνεχίζει ακάθεκτος και τη νέα σεζόν μετρώντας έναν

τελικό στο Μπρισμπέιν και την πολύ καλή του παρουσία στη Μελβούρνη!

Οι βλέψεις του νεαρού Ρώσου δεν σταματάνε εδώ και φαίνεται να πιστεύει ότι μπορεί όχι απλά να προβληματίσει αλλά και να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον επόμενο γύρο!

“Ο Νόλε είναι σε πολύ καλή φόρμα, είναι ο νικητής των δύο πιο πρόσφατων Slam αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι είναι ο παίκτης που ήταν παλιά. Τότε, δεν είχε κανένα σκαμπανέβασμα το παιχνίδι του. Δεν σου έδινε τίποτα! Τώρα, βλέπω ότι έχεις τις ευκαιρίες σου! Το απέδειξαν και οι NextGen παίκτες που τον κέρδισαν πέρσι!”

“Το καλό με τον Νόβακ σε σχέση ας πούμε με τον Ρότζερ είναι το γεγονός ότι δεν χτυπά τόσο νωρίς τη μπάλα και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το παιχνίδι σου. Μετά βέβαια επιστρέφει τα πάντα και βαθιά! Εγώ πιστεύω ότι αν κάνω το παιχνίδι μου, δεν θα του αρέσει καθόλου” κατέληξε με στόμφο ο Νο19 τενίστας στον κόσμο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μεντβέντεφ: “Μπορώ να κερδίσω τον Τζόκοβιτς!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα