Τσιτσιπάς: “Πρέπει να δώσω ότι έχω για να κερδίσω” – VIDEO

Στο studio του Eurosport στο Melbourne Park, προσκεκλημένος της Μπάρμπαρα Σετ και του Ματς Βιλάντερ, βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας για τη μάχη με τον Ρότζερ Φέντερερ

Σε άλλο επίπεδο μπαίνει η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Μετά την κοινή τους εβδομάδα προπόνησης στο Ντουμπάι το Δεκέμβρη αλλά και τη συνάντησή τους στο ανεπίσημο τουρνουά στο Hopman Cup

στο Περθ αρχές του Γενάρη, οι δύο άνδρες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, την Κυριακή για τον 4ο γύρο του Australian Open!

Ο Στέφανος μεγάλωσε βλέποντας τον Ρότζερ Φέντερερ να κυριαρχεί στα courts και τώρα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει το ίνδαλμά του σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά στον κόσμο!

“Όλοι ξέρουμε τον Ρότζερ. Είναι ένας από τους καλύτερους σέρβερ στο tour, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του στο Περθ πριν δύο εβδομάδες και για μένα ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Έμαθα πράγματα από τον αγώνα μας. Θα προσπαθήσω να παλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ. Αν κερδίσω, θα είναι φανταστικό. Αν χάσω θα ξέρω ότι προσπάθησα σκληρά και έδωσα τα πάντα στο court.

“Για να κερδίσεις τον Ρότζερ πρέπει να σερβίρεις καλά, να επιστρέφεις καλά και να είσαι επιθετικός. Αν απλά προσπαθείς να βάλεις τη μπάλα μέσα στο court και να περιμένεις το λάθος του, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να είσαι επιθετικός και να πάρεις πρωτοβουλίες. Δεν μπορείς να περιμένεις απλά” είπε για το ματς με τον Φέντερερ ο Στέφανος.



The post Τσιτσιπάς: “Πρέπει να δώσω ότι έχω για να κερδίσω” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα