Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής

Ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Τοσίρο Μούτο, σε δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής της ιστορικής διοργάνωσης, εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων Covid-19.

Ο Ιάπωνας αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν πάρει οι ιθύνοντες και στο πως έχει στελεχωθεί το Ολυμπιακό

Χωριό, όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ενόψει της τελετής έναρξης.

Μάλιστα, δεν δίστασε να προειδοποιήσει ότι το ενδεχόμενο αναβολής των Αγώνων είναι στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι εκ των αθλητών έχουν ήδη φτάσει στο Τόκιο.

“Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί με τον αριθμό των κρουσμάτων. Συνεπώς, θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις, εάν υπάρξει άνοδος των κρουσμάτων.

Συμφωνήσαμε ότι με βάση την κατάσταση με τον κορωνοϊό, θα συγκαλέσουμε ξανά πενταμερείς συνομιλίες. Αναλόγως εάν τα κρούσματα αυξηθούν ή μειωθούν, θα σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε”, τόνισε ο Μούτο, που με τις συγκεκριμένες δηλώσεις τάραξε εκ νέου τα νερά, την ώρα που η κατάσταση είχε ηρεμήσει.

Πάντως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής, τενιστικής αποστολής, βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

The post Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα