Κέιχιλ: “Μόνο ο Ναδάλ μπορεί να σταματήσει τον Τζόκοβιτς”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σε αντίθεση με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, αποφάσισε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έχοντας ως στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Ο Σέρβος και Νο1 στον κόσμο, θέλει να πραγματοποιήσει φέτος ένα αδιανόητο Calendar Grand Slam (4 Grand Slams, χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο), έχοντας για την ώρα κατακτήσει

τα 3 πρώτα Majors της σεζόν. 

Ο Σέρβος δείχνει πραγματικά ασταμάτητος τη φετινή χρονιά, με τον Αυστραλό πρώην προπονητής των Λέιτον Χιούιτ, Αντρέ Αγκάσι και Σιμόνα Χάλεπ, Ντάρεν Κέιχιλ, να δηλώνει σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παρέθεσε στο ESPN, ότι μόνο ένας παίκτης μπορεί να σταματήσει τον 34χρονο. 

“Εκτιμώ ότι ο Ράφα Ναδάλ θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον Τζόκοβιτς να κερδίσει το US Open.”, ανέφερε. “Είναι γνωστό ότι ο Ράφα πάντα απολαμβάνει να παίζει στη Νέα Υόρκη. Του αρέσουν οι καιρικές συνθήκες, η αναπήδηση της μπάλας και πραγματικά έχει πετύχει πολλά στο συγκεκριμένο τουρνουά, ειδικά τα τελευταία χρόνια.”

“Αποφάσισε να δεχθεί την wild card στην Ουάσινγκτον (Citi Open), ενώ αμέσως μετά θα πάει στο Τορόντο (Rogers Cup), ενώ για μένα πρέπει να κάνει το ίδιο και στο Σινσινάτι. Ο Ισπανός σκοπεύει να έχει μια πλήρη σεζόν στα σκληρά κορτ για να φτάσει στο 100% της απόδοσής του στο US Open. Το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα αντιδράσει ο Τζόκοβιτς.”, πρόσθεσε ο 55χρονος προπονητής. 

Το 4ο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30/8-12/9.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Κέιχιλ: “Μόνο ο Ναδάλ μπορεί να σταματήσει τον Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα